Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD, Rusya Lideri Putin ile Lavrov'a yaptırım uygulayacağını açıkladı! Joe Biden Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi

ABD, Rusya Lideri Putin ile Lavrov'a yaptırım uygulayacağını açıkladı! Joe Biden Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi

Gelen son dakika haberine göre Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD'nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rus güvenlik yetkililerine yaptırım uygulayacağını açıkladı. İşgalin ikinci günü sona ererken ABD Başkanı Joe Biden, Avrupa'ya ilave asker gönderme kararı aldığını açıkladı. Durumun vahametini duyuran Beyaz Saray, Kiev'in ele geçirilmesinin kuvvetli bir olasılık olduğunu bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:53

Son dakika haberleri... Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD'nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Rus güvenlik yetkililerine yaptırım uygulayacağını duyurdu.

İşgal ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda sivil... Haberi Görüntüle

İLK OLARAK İNGİLTERE İLE AB AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan kısa bir süre önce İngiltere ve Avrupa Birliği (AB) Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yaptırım listesine alındığını açıklamıştı.

Doğu Asya'da gerilim yeniden tırmandı! Çin savaş uçakları Tayvan semalarında Haberi Görüntüle

BİDEN'A GÖRE, PUTİN AMACINA ULAŞAMADI

ABD Başkanı Joe Biden, Amerika'nın Avrupa'daki kapasitesini artırmak ve NATO'ya destek olmak için Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi.

Lütfen sesimize kulak verin! Irak'taki Türk kadın mahkumlar Türkiye'de yargılanmak... Haberi Görüntüle

NATO İÇİN AÇIK KAPI

ABD lideri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Batı'yı bölme amacında başarılı olamadığını ifade etti. Beyaz Saray, Kiev'in ele geçirilmesinin kuvvetli bir olasılık olduğunu açıklarken Biden, "NATO'nun değerlerimizi paylaşan ve bir gün İttifak'a katılmak isteyen Avrupa Devletleri için açık kapı politikasını sürdüreceğiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading