Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'nin PKK/YPG ile Suriye'deki kirli planı deşifre oldu! Milyarlarca dolarlık petrol kaçırdılar

ABD'nin PKK/YPG ile Suriye'deki kirli planı deşifre oldu! Milyarlarca dolarlık petrol kaçırdılar

ABD ve terör örgütü ortağı PKK/YPG, Suriye'de petrol kaçırırken görüntülendi. 25 Eylül'de Suriye'ye ait petrolü kaçıran 79 tanker ABD ve PKK terör örgütü ile beraber Irak'a geçirildi. Şu ana kadar kaçırılan toplam petrolün değerinin 108 milyar dolar olduğu belirtiliyor.

Dünya

23.01.2024, 19:53

ABD ve PKK/YPG terör örgütünün Suriye'den çıkarılan petrolü Irak'a kaçırdığı ortaya çıkardı. ABD'nin askeri araçları eşliğinde milyarlarca dolarlık petrol PKK ortaklığında Irak'a kaçırıldı. 

ABD Netanyahu'yu gözden çıkardı: 'Netanyahu artık İsrail'in ihtiyaçlarına uygun değil' Haberi Görüntüle

TAHIL DA KAÇIRIYORLAR 

PKK'nın bölgedeki işbirliği ile Haseke ve Deyrizor'daki petrol ve gaz sahalarının kontrolünü ele geçiren ABD, Suriye'den düzenli olarak tahıl ve petrol kaçakçılığı yapıyor. 

Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha: İsrail ordusuna katılan vatandaşlar... Haberi Görüntüle

ABD'NİN PKK İLE KİRLİ İŞBİRLİĞİNİN SONUCU 

ABD yönetimi, Suriye'de PKK ile ortaklaşa bir biçimde savaştan bitap düşmüş Suriye'de halkın kaynaklarını çalmak için bölgeye asker yığıyor ve Suriye'nin ihtiyaç duyduğu kaynakları temin etmesi için katı yaptırımlar uyguluyor. 

Karadeniz gazında sifonu çeken güç ABD çıktı! İşte 'Türkiye doğalgaz... Haberi Görüntüle

HER GÜN 66 BİN VARİL PETROL ÇALINDI 

Suriye Petrol ve Maden Kaynakları tarafından yapılan açıklamada, ABD'nin yılın ilk yarısında günük ortalama 66 bin varil petrol ve ülkenin günlük üretiminin yüzde 83'ünden fazlasını çaldığı belirtildi. Açıklamanın devamında Suriye ise kendi kaynaklarından günlük sadece 14 bin 200 varil petrol alabiliyor.

ABD'nin Gezi Parkı'nda ağaç katliamı: Cennet gibi bahçeyi mahvedecekler Haberi Görüntüle

108 MİLYAR DOLARLIK PETROL KAÇIRILDI 

Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye petrolünün ABD tarafından yasa dışı şekilde Irak topraklarına kaçırılmasının zararının 108 milyar dolara ulaştığı bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading