Yandex Metrica
SON DAKİKA

ABD'nin eseri: Terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerden güç gösterisi!

Terör örgütü PKK/YPG, ABD sayesinde Suriye'de işgal ettiği bölgelerde güç kazanmaya ve bölge için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Dünya

23.01.2024, 20:57

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırına ABD'nin desteğiyle bir terör devleti kurma niyetinde olan terör örgütü PKK/YPG güç gösterisiyle taraftarlarına mesaj veriyor. Türkiye'nin düzenlediği operasyonlarla istedikleri noktaları ele geçiremeyen ve daha derinlere kaçmak zorunda kalan teröristler, ABD tarafından sağlanan silahlarla sözde ordularını bir tehdit unsuru haline getirmeye çalışıyor. İşgal ettikleri bölgelerde halkı zorla silah altına alma, kız çocuklarını kaçırma, gasp gibi yöntemlerle sindirme politikası uygulayan terör örgütünün son görüntüleri ABD'den alınan desteklerin örgütü ne hale getirdiğini açıkça gösteriyor.

Avrupa'nın ilk siyahi lideri oldu: Gething, Galler Başbakanı seçildi Haberi Görüntüle

ABD ORDUSU SURİYE'DE PKK/YPG'Lİ TERÖRİSTLERE TANK EĞİTİMİ VERMİŞTİ

Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin işgalindeki bölgelerde varlık gösteren ABD güçleri, terör örgütüne silahlı eğitim desteği veriyor. Eğitimlerin hangi ülkeye ait tanklar üzerinde verildiği öğrenilemezken eğitimin Deyrizor'da ABD güçlerinin konuşlandığı Koniko gaz sahası yakınlarında gerçekleştiği bildirildi.

ABD'nin Philadelphia kentinde silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER İÇİN BÜTÇEDEN PAY AYRILIYOR

ABD’nin 2023 mali yılı savunma bütçesini de içeren Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasa (NDAA) tasarısı Senato’da oy çokluğuyla kabul edildi. Terör örgütü PKK’nın kolu YPG’ye 165 milyon dolar ayrılmıştı.

ABD'nin Philadelphia kentinde silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU "TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL" DEMİŞTİ

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun YPG terör örgütüne yönelik yakın geçmişte söylediği "YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Halkını savunan bir örgüt olarak görürüz", "YPG bize mi saldıracak?" sözler yeniden akıllara geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading