Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'li vekilden küstah sözler! Terörü değil Türkiye'yi hedef aldı

ABD'li vekilden küstah sözler! Terörü değil Türkiye'yi hedef aldı

TSK'nın belini büktüğü PKK'nın yardımına ABD'li vekil Frank Pallone koştu. Türkiye'nin hava harekatından rahatsız olan Frank Pallone, TSK'nın PKK'yı değil sivilleri hedef aldığını belirterek skandal ifadelere imza attı.

Dünya

23.01.2024, 20:06

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlediği hava harekatından eli kanlı terör örgütünü kendi elleriyle besleyip masum insanların ölümüne neden olan ABD'yi rahatsız etmeye devam ediyor.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Frank Pallone, Washington Post'un PKK/YPG'li teröristlere sivil dediği haberini alıntılayarak sosyal medya hesabından hazımsızlığını dile getirdi. 

İsrail İstihbarat eski başkanından itiraf: Filistinli olsaydım savaşırdım Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLERE 'SİVİL' DEDİ

ABD ve Türkiye arasındaki ilişkierin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Pallone, "Erdoğan'ın Suriye'de devam eden saldırganlığının hesabını vermekten kaçmasına izin veremeyiz. Kasıtlı eylemleri sivil kayıplara yol açtı ve ABD personelinin hayatını tehlikeye attı. Gerilimi azaltmak için çağrı yapmak yeterli değildir. Türkiye ile ilişkilerimizi yeniden değerlendirmemizin zamanı geldi" küstah sözlere imza atarak ABD Başkanı Joe Biden'e çağrıda bulundu.

ABD'den Gazze için ilk adım! Blinken ateşkes hamlesini dünyaya duyurdu Haberi Görüntüle

'SİVİL ALTYAPIYI BOMBALADI' YALANI

PKK/YPG'li teröristlere sivil diyerek eli kanlı terör örgütünü aklama çabasını içerisine giren Frank Pallone daha önce de "Erdoğan, bir hastane de dahil olmak üzere sivil altyapıyı bombaladı." ifadelerini kullanmıştı.

Almanya'da skandal yasa: Vatandaşlık alabilmek için İsrail ve Yahudilikle ilgili... Haberi Görüntüle

F-16 SATIŞINI ENGELLEMEK İSTİYOR

Türkiye'ye F-16 satışının engellenmesi gerektiğini dile getiren Pallone, "Türkiye'ye F-16 savaş uçağı satışını engellemek için çalışmamın bir başka nedeni de bu. Erdoğan'ın saldırganlık modeli, ABD askeri teçhizatı konusunda ona güvenemeyeceğimizi gösteriyor" şeklinde skandal açıklamalar yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading