Yandex Metrica

ABD'li senatöre soruşturma açıldı: Yine pedofili suçu mu?

ABD'li senatöre soruşturma açıldı: Yine pedofili suçu mu?

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez'e soruşturma açıldı. Danışmanı soruşturmanın sebebinin bilinmediğini söylese de ABD'li senatörün daha önce isminin anıldığı suçlar soruşturma hakkında ipucu veriyor. 2015-2017 yılları arasında ABD'li senatörün başı pedofili suçundan fena halde derde girmişti.

Dünya

23.01.2024, 19:59

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez'e soruşturma başlatıldı. Menendez'in danışmanı Michael Soliman Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Senatör Menendez bugün bildirilen bir soruşturmadan haberdar, ancak soruşturmanın kapsamını bilmiyor" dedi. Bir danışman, D-N.J. Menendez'in "bir soruşturmadan haberdar olduğunu" ancak "soruşturmanın kapsamını bilmediğini" söyledi.

Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek duyurdu Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek... Haberi Görüntüle

PEDOFİLİ SUÇUNDAN SON ANDA KURTARDI

Türkiye karşıtı açıklamalarıyla bilinen ABD'li senetörün ismi daha önce yolsuzluk, pedofili gibi suçlarla anılmıştı. Uyuşturucu kaçakçılarıyla ilişkisi tespit edilen senatörün ABD Senatosu'ndaki konumunu mafyayı korumak için kulandığı iddia edilmişt. 2015-2017 yılları arasında pedofili suçundan başı fena halde derde giren Menendez, soruşturmadan son anda kurtarılmıştı. 

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE REST ÇEKMİŞTİ

2019'da Türkiye'ye "İran'dan petrol alamazsınız" diye rest çeken Menendez Amerika'nın Düşmanlarına Karşı Yaptırım Yasasının (CAATSA) Türkiye'ye karşı yürürlüğe girmesinin yılmaz savunucularından biri oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading