Yandex Metrica

ABD'li senatörden ağızları açık bırakan benzin yorumu: Arabaları kullanmak yerine kokain alıp koşmak daha ucuz

ABD'li senatörden ağızları açık bırakan benzin yorumu: Arabaları kullanmak yerine kokain alıp koşmak daha ucuz

ABD'li senatör John Kennedy ülkede benzin fiyatlarının, Amerikalıların arabalarını kullanmak yerine "kokain alıp her yere koşmalarının daha ucuza geleceği" kadar yükseldiğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 19:23

ABD Louisiana Senatörü John Kennedy, ülkede rekor seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatlarına karşı Amerikalıların arabalarını kullanmak yerine "kokain alıp her yere koşmalarının daha ucuza geleceği" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erbil'de kritik temaslar: 'PKK meselesi gündemden çıkarılacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erbil'de kritik temaslar: 'PKK meselesi gündemden çıkarılacak' Haberi Görüntüle

BIDEN EKONOMİK KAOS İÇİN KAMPANYAYA DEVAM EDİYOR

Fox News'ten Jesse Watters'a konuşan Kennedy, "Başkan Biden daha fazla ekonomik kaos için kampanyaya devam ediyor. Bu arada, nerede yaşadığını bilmiyorum Jesse ama benim eyaletimde benzin fiyatı o kadar yüksek ki kokain alıp her yere koşmak daha ucuza gelir" dedi.

Idaho, Ohio ve Pennsylvania galon başına benzin fiyatı 5 doları geçen son eyaletler olurken, Kaliforniya galon başına ortalama 6,39 dolar fiyatla hâlâ en pahalı eyalet. Çarşamba itibarıyla, benzin galon başına 4,995 dolar.

ABD Enerji İdaresi'ne göre, benzin fiyatlarındaki fırlayışa Rusya'nın şubatta Ukrayna'yı istila etmesinin etkisi ve ABD'li tüketicilerin rafinerilerin üretebileceği miktarı aşan yüksek talebi de dahil bir dizi faktör neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading