Yandex Metrica

ABD'li boksör ringden Putin'e seslendi: Yapmaya gerçekten hazırım!

ABD’li boksör Kevin Johnson, Moskova’da Rus rakibini yendiği maç sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e bir talepte bulundu. Boksör Kevin Johnson, Putin’e seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini belirterek "Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum" dedi.

Dünya

23.01.2024, 20:39

ABD’li boksör Kevin Blue ‘Kingpin’ Johnson (43) dün Rusya’da yaptığı ve kazandığı maç sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini ifade etti. 

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları onaylandı İsrail devlet televizyonu duyurdu: Refah'a saldırı ertelendi, İran'a saldırı planları... Haberi Görüntüle

KEVIN JOHNSON, PUTIN'DEN VATANDAŞLIK İSTEDİ

ABD’li profesyonel ağırsıklet boksörü Kevin ‘Kingpin’ Johnson, dün akşam Rusya’nın başkenti Moskova’da Rus boksör Vyacheslav Datsik ile yaptığı ve kazandığı boks maçı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Putin’e ringden seslenerek Rus vatandaşlığına geçmek istediğini açıkladı.

'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap 'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap Haberi Görüntüle

"RUSYA'NIN EVİM OLMASINI İSTİYORUM"

Johnson maç bitimiyle ringde kendisine uzatılan mikrofona yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hayat boyu sürecek bir değişiklik yapmaya gerçekten hazırım. Başkana seslenmek istiyorum, Saygın Vladimir Putin eğer izliyorsanız ve duyuyorsanız, ben Kevin Johnson, kariyerime buraya tam olarak yerleşerek devam etmek istiyorum. Onayınızla Rus pasaportu almak ve Rusya’nın evim olmasını istiyorum.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading