Yandex Metrica

DOLAR

32.55

%0.02 expand_less

EURO

34.97

%0.33 expand_less

ALTIN

2426.40

%0.24 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64486.00

%0.66 expand_less

ABD Eski Başkanı Donald Trump, yeni sosyal medya platformu kurdu

ABD Eski Başkanı Donald Trump, yeni sosyal medya platformu kurdu

Donald Trump, kendisine uygulanan sosyal medya kısıtlamalarından sonra kendi sosyal medya platformunu açacağını söylemişti ve dediğini de yaptı.

Dünya

23.01.2024, 17:37

ABD Eski Başkanı Donald Trump'ın ismi yeni bir sosyal medya platformuyla anılıyor. Politico'nun haberine göre Trump'ın ekibi geçtiğimiz Perşembe günü sessiz sedasız yeni bir sosyal medya platformunu hayata geçirdi. 

Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu tespit edildi! Uçtan uca şifreleme şüphelerle dolu! Gazze katliamında WhatsApp'ın payı olduğu... Haberi Görüntüle

HESAPLARININ KAPATILMASINA TEPKİ OLARAK ŞİRKET KURMUŞTU

ABD seçimlerinden önce Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya şirketleri Trump'a yönelik ortak bir kampanya yürüterek kendisine ait sosyal medya hesaplarını önce kısıtlamış ardından da süresiz olarak dondurmuştu. Bu durumdan rahatsızlık duyan Trump ise kendi sosyal medya şirketini kuracağını açıklamış ve geçtiğimiz aylarda Twitter'a rakip olarak düşündüğü bir sosyal medya platformu kurmuştu. Söz konusu platform kısa süre içinde kapatılmış ve yeniliklerle, farklı bir şekilde değiştirileceği belirtilmişti. Bu yeni platform Gettr ismiyle karşımıza çıktı.

Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın etti: Ya istifa ya darbe Siyonist yanlısı başkan zor durumda: Yüz binlerce kişi sokaklara akın... Haberi Görüntüle

TRUMP DA HESAP AÇACAK MI?

Trump'ın eski sözcüsü Jason Miller, platforma öncülük ettiğini doğruladı. Trump'ın eski kampanya sözcüsü Tim Murtaugh ise uygulamada danışman. Donald Trump'ın projeye katılıp katılmayacağı henüz belirsiz gibi görünse de beklentiler kendisinin de hesabı olacağı yönünde. Uygulamadaki içerikler Twitter, Facebook ve diğer bazı uygulamalarda da paylaşılabiliyor.

2. Kardak krizi: Yunan medyasında Türkiye korkusu: 1996'da savaşın eşiğinden dönmüştük! 2. Kardak krizi: Yunan medyasında Türkiye korkusu: 1996'da savaşın eşiğinden... Haberi Görüntüle

UYGULAMADA HESAP AÇMAK İSTEYENLER ŞOKA UĞRADI

Trump'ın kuduğu bu yeni sosyal medya ağı Gettr'de kullanıcı hesabı açmak isteyenler, hesap oluştururken doğrulama kodu aşamasında hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Gmail, Outlook, Hotmail gibi hesapları olan kullanıcılara doğrulama kodları ulaşmıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading