Yandex Metrica

ABD'den Ukrayna tahmini! Rus işgalinde 50 bin kişi hayatını kaybedecek

ABD'den Ukrayna tahmini! Rus işgalinde 50 bin kişi hayatını kaybedecek

ABD ordusu ve istihbarat yetkilileri Rusya'nın Ukrayna'yı olası bir işgali durumunda 50 bin kişinin ölebileceği ve 5 milyon kişinin mülteci durumuna düşebileceğini bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:46

ABD medyasında yer alan habere göre, ABD ordusun ve istihbarat yetkilileri, Kongre ve Avrupalı ortaklarına Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kriz hakkında bilgi verdi. 

Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye artık 4. süper güç Ne F-35, ne Su-57 dünya KAAN için kuyruğa girecek: Türkiye... Haberi Görüntüle

50 BİN KİŞİ ÖLECEK

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal için hazırlıklarını tamamlamaya yakın olduğunu ifade eden ABD'li yetkililer, olası bir işgal durumunda 50 bin kişinin hayatını kaybedeceğini ve 5 milyon kişinin de mülteci olarak yaşamak zorunda kalacağını bildirdi. 

ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var Haberi Görüntüle

KİEV İKİ GÜNDE DÜŞECEK

Kiev'in iki günde düşeceğini aktaran yetkililer, Ukrayna sınırında bir tanesi 750 askerden oluşan 83 Rus taburunun savaşa hazır konumda beklediğini bildirdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading