Yandex Metrica

ABD'den terör örgütü PKK'ya skandal yardım! 'Desteğimiz devam edecek' mesajı verdiler

ABD'den terör örgütü PKK'ya skandal yardım! 'Desteğimiz devam edecek' mesajı verdiler

Türkiye sınır ötesinde 'terörü kaynağında yok etmek' için askeri harekatlara devam ederken bölgedeki terör örgütlerini destekleyen ABD bu sefer skandal bir paylaşımla söz konusu yardımları açık etti.

Dünya

08.03.2024, 00:47

Türkiye, Suriye ve Irak'ta terör hedeflerini kararlı bir şekilde yok etmeye devam ederken, bölgedeki terör örgütlerini maşası olarak kullanan ABD bunlara destek vermeye devam ediyor.

Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TERÖRÜ KAYNAĞINDA YOK EDİYOR 

Son olarak geçtiğimiz günlerde düzenlenen Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nda terör örgütü PKK'nın Türkiye'ye saldırmak için kullandığı sözde üsler hedef alınmış, onlarca üs yok edilirken yüzlerce terörist etkisiz hale getirilmişti. 

Hava operasyonu dünya genelinde terör destekçilerini endişeye sevk ederken ABD hemen ardından skandal bir yardım paylaşımıyla terör örgütüne desteğini afişe etti. 

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

PKK'LI TERÖRİSTLERE YARDIM EDİP PAYLAŞTILAR 

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) PKK terör örgünün Suriye'deki kolu SDG'ye yaptığı desteği sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Söz konusu paylaşımda, 'misyonumuzun bir parçası olarak Suriye'deki SDG ortaklarımıza 20 ünite kan ve plazma verildi' sözleri kaydedildi. 

Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini ateşledi Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini... Haberi Görüntüle

CENTCOM KOMUTANI TERÖRİSTLERİN EĞİTİMİNE KATILMIŞTI 

Diğer yandan ABD Özel Kuvvetler Komutanı Jeff Dennis, Suriye'de eğittiği PKK'lı teröristlerin sözde mezuniyet törenine katılmıştı. 

Dennis yaptığı konuşmada, 'Başarınız ile gurur duyuyoruz, bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz' demişti. 

Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar bize sadece güç verir Asla boyun eğmeyeceğiz! El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Saldırılar... Haberi Görüntüle

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLER İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLAMIŞLARDI

CENTCOM'un terör yandaşlığı bunlarla da sınırlı kalmadı. Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirilen teröristler için sosyal medyadan taziye mesajı yayınlayan CENTCOM, imha edilen teröristler için 'kritik savaşçılardı' ifadesine yer vermişti. 

Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti:

Suriye Demokratik Güçleri (SDG) Komutan Yardımcısı Salwa Yusuk (Ciyan Afrin) 2 kadın savaşçı ile birlikte 22 Temmuz 2022'de Suriye'nin Kamışlı kentinde düzenlenen bir saldırıda öldürüldü. Salwa, 2017'den bu yana, DEAŞ'e karşı savaşan güçleri yöneten kritik bir SDG lideriydi. CENTCOM olarak bu 3 SDG savaşçısının ailelerine, halkına başsağlığı diliyoruz.'
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading