Yandex Metrica

ABD'den skandal hamle! Türkiye'nin kara harekatı öncesi PKK'ya silah yardımı

ABD'den skandal hamle! Türkiye'nin kara harekatı öncesi PKK'ya silah yardımı

Türkiye'nin olası kara harekatı öncesi PKK panikleyince ABD devreye girdi. ABD, eliyle beslediği YPG/PKK terör örgütüne, 90 ve 40 araçlık iki ayrı konvoy gönderdi.

Dünya

23.01.2024, 20:10

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlediği hava operasyonlarıyla terör yuvalarını yerle bir etti. Türkiye'nin bölgeye kara harakatı düzenlemesi an meselesiyken ABD'den skandal bir hamle geldi.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

ORTAK DEVRİYE YENİDEN BAŞLADI

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, Türkiye'nin Suriye ve Irak’ta PKK/YPG terör örgütüne yönelik hava harekatının ardından PKK/YPG ile Suriye'de devriyelerini azaltan ABD ordusunun örgütle bu devriyeleri yeniden başlattığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

ABD'DEN SİLAH YARDIMI

Türkiye'nin olası kara haraketından rahatsız olan ABD, PKK/YPG'ye silah ve mühimmat desteğini artırdı. ABD, bölgeye 90 ve 40 araçlık 2 konvoy daha sevk etti. Konvoylarda hava araçlarına karşı radar sistemi olması dikkat çekti.

Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf yayınladı: Ayın yörüngesindeki gizemli çizgi ne? Kuş mu, uçak mı, Süpermen mi? NASA aydan yeni fotoğraf... Haberi Görüntüle

HAVACILIK EĞİTİMİ VERİLDİ

ABD, Suriye'de terör örgütü PKK'ya havacılık birimi kurup, 10 teröriste pilotluk eğitimi de vermişti. Teröristlerin en büyük destekçisi olan ABD, geçen haftalarda örgüte birlikte havadan indirme tatbikatı da yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading