Yandex Metrica

ABD'den Avrupa'ya doğalgaz desteği! 15 milyar metreküp gönderecekler

ABD'den Avrupa'ya doğalgaz desteği! 15 milyar metreküp gönderecekler

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya olan enerji bağımlılığını düşürmek için bu yıl Avrupa'ya 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaştıklarını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 19:02

ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı açıklamada, ABD'nin yıl sonuna kadar Avrupa ülkelerine en az 15 milyar metreküp LNG sağlayacağını bildirdi. 

Avrupa ülkeleri, Moskova'nın Ukrayna'yı işgalinin ardıdnan Rus yakıtlarına olan bağımlılığı azaltmak için çalışmalar yapıyor. 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 'Güvenliğimiz Türkiye'nin güvencesindedir' KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 'Güvenliğimiz Türkiye'nin güvencesindedir' Haberi Görüntüle

AB RUS GAZINI AZALTMA SÖZÜ VERDİ 

AB, Rusya dışındaki ülkelerden ithalat ve yenilenebilir enerjiyi genişleterek yıl sonuna kadar Rus gazının kullaınımını üçte iki oranında azaltma sözü verdiklerini bildirdi.

Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Haberi Görüntüle

BELÇİKA BİDEN'I DESTEKLEDİ

Dün akşam konuşma yapan Belçika Başbakanı Alexander de Croo, Avrupa'da gaz fiyatlarının bu hareketle düşeceğini ifade ederek, fiyatların düşmesine yardımcı olacağını bildirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading