Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'de TikTok neden yasaklandı? ABD Montana eyaletinde TikTok'un yasaklanma nedeni ne?

ABD'de TikTok neden yasaklandı? ABD Montana eyaletinde TikTok'un yasaklanma nedeni ne?

Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip olan Çinli sosyal medya platformu TikTok hakkında bugün ABD tarafından flaş açıklama geldi. ABD'nin Montana eyaletinde TikTok'un yasaklandığı bugün resmi olarak açıklandı. Bunun üzerine internette, 'ABD'de TikTok neden yasaklandı? ABD Montana eyaletinde TikTok'un yasaklanma nedeni ne?' sorularına yanıt arıyor. Bizde sizler iç in bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizde derledik.

Dünya

14.03.2024, 10:37

Uzun zamandır ABD'nin gündeminde yer alan Çinli sosyal medya platformu TikTok hakkında bugün flaş gelişme yaşandı. ABD'nin Montana eyaletinde Çinli sosyal medya platformu TikTok uygulaması tamamen yasaklandı. Bu durumun üzerine internette, 'ABD'de TikTok neden yasaklandı? ABD Montana eyaletinde TikTok'un yasaklanma nedeni ne?' sorularına yanıt aranıyor.

BM'den Refah'a yönelik kara operasyonu uyarısı: Gazze halkı için feci... Haberi Görüntüle

Endonezya'da 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Haberi Görüntüle

ABD'DE TİKTOK NEDEN YASAKLANDI?

TikTok'un yasaklandığı eylat olan Montana'da Vali Greg Gianforte, Çarşamba günü TikTok'u eyalette yasaklayan bir yasa tasarısını imzaladı. Gianforte, daha sonra TikTok'u "Montanalıların kişisel ve özel verilerini Çin Komünist Partisinden korumak için" yasakladığını açıklayan bir tweet atarak sosyal medyadan TikTok'un neden yasaklandığını açıklamış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading