Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'de seri katil paniği: Gece geç saatlerde tek başınıza dolaşmayın

ABD'de seri katil paniği: Gece geç saatlerde tek başınıza dolaşmayın

ABD'de seri katil paniği yaşanıyor. Son bir yılda 6 kişi öldürdüğü belirlenen katilin yakalanmasına yardım eden kişilere 125 bin dolar ödül verilecek. Yetkililer, Kaliforniya sakinlerine geç saatlerde, tek başlarına dolaşmamaları yönünde uyarılarda bulundu.

Dünya

23.01.2024, 19:53

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde seri katil alarmı verildi. Polis, Stockton kentinde, 6 kişinin öldürüldüğünü 1 kişininse yaralandığını duyurdu. Öldürülen kişilerin, gece saatlerinde hedef alındığı belirlendi. 

Netanyahu izin verdi: Mossad Başkanı Barnea müzakereler için Katar'a gidiyor Haberi Görüntüle

SERİ CİNAYETLER TEMMUZ VE EYLÜL AYINDA İŞLENDİ

Seri cinayetlerin 5'i, temmuz ve eylül ayları arasında işlendi. Geçen yıl da aynı bölgede bir kişi vahşice katledildi. Bir kadın ise silahla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralanan kadın verdiği ifadede katilin üzerinde, siyah kapüşonlu mont, koyu renkli pantolon ve cerrahi maske olduğunu söyledi.

ABD basınında dikkat çeken TB2 yorumu: Savaşta durumu tersine çevirdi Haberi Görüntüle

KURBANLARIN BAZILARI EVSİZ

Yapılan balistik incelemede de cinayetlerin aynı silahla işlendiği tespit edildi. Yetkililer, kurbanların bazılarının evsiz olduğunu açıkladı. Polis, katilin bu cinayetleri neden işlediğinin henüz belli olmadığını duyurdu.

AB'den İsrail'e 'sürdürülebilir ateşkes' çağrısı: 'Refah'a saldırmaktan kaçının' Haberi Görüntüle

GECE GEÇ SAATLERDE TEK BAŞINIZA DOLAŞMAYIN

Yetkililer, Kaliforniya sakinlerine geç saatlerde, tek başlarına dolaşmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Katilin yakalanmasına destek olan kişilere ise 125 bin dolar ödül verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading