Yandex Metrica

ABD'de Müslüman aileler isyan etti: Çocuklarımızı koruyun! Okullar LGBT lobisinin baskısına direniyor

ABD'de Müslüman aileler isyan etti: Çocuklarımızı koruyun! Okullar LGBT lobisinin baskısına direniyor

LGBT'liler artık sadece sokaklarda değil, birçok yerde çocukların karşısına rol model olarak çıkarılıyor. ABD'de yaşayan endişeli aileler sokaklara çıktı ve yetkililerden yardım istedi. ABD'de 20 eyalet dışında tüm eyaletlerde eşcinsel evlilik yasallaşmış durumda. Ülkede ciddiyetle tartışılan bu konu, son zamanlarda toplumun ayrışmasına da neden oldu. Okullarda konu edilen 'lezbiyen, gay ve transseksüel' kavramları çocuklarda sadece anlam karmaşıklığına neden olmakla kalmıyor, onların karşısına da çıkarılıyor. Birçok okulun yıl sonu etkinliklerinde ‘drag queen’ olarak adlandırılan travestiler küçük çocukların karşısına çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Amerikalı Damon Atkins, LGBT’lilerin yürüyüşünü protesto ettiği için tutuklandı.

Dünya

31.01.2024, 20:22

ABD'de LGBT karşıtı protestolar arttı. Amerikalılar haftalardır, LGBT dayatmasını tartışıyor. Aileler okul müfredatlarından LGBT kavramlarının çıkarılmasını isterken, LGBT destekçileri ‘onur’ yürüyüşü adı altında sergilediği sapkın gösterilerine devam ediyor. 

AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs vurgusu AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs... Haberi Görüntüle

LGBT'LİLER AİLELERE SALDIRDI

Yeni Şafak'ın haberine göre; ABD’nin Kaliforniya eyaletinin Glendale şehrinde, Birleşik Okullar Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısında; haziran ayını ‘Onur ayı’ olarak tanıma kararı alındı.

Karar, Kurul Başkanı Jackie Goldberg ve üye Nick Melvoin tarafından sunuldu ve LGBT destekçisi öğretmenlerin baskıları sonucu onaylandı. Ancak bu karar, çocuklarının ruh ve beden sağlığını düşünen aileler tarafından protesto edildi. 

Toplantının gerçekleştiği gün tepkilerini göstermek için okul binasının önüne gelen Ermeni-Amerikanlar ile LGBT’liler arasında kavga çıktı.

‘Çocuklarımızı rahat bırakın’ sloganları atan aileler, LGBT’li saldırganlar tarafından şiddete maruz kaldı. Bölgeye gelen polisler kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. 

İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak rejimi cezalandırmak zorunda kalmazdık' İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak... Haberi Görüntüle

EŞCİNSEL EVLİLİK HANGİ EYALETLERDE YASAL?

ABD’de; Colorado, Hawaii, Kaliforniya, Maine, Maryland, Nevada, New Jersey, Oregon, Washington ve Wisconsin. Kolumbiya Bölgesi'nde eşcinsel evliliğin önü yasal yollarla açıldı.

Ancak; Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Güney Dakota, Güney Karolina, Idaho, Kansas, Kentucky, Kuzey Dakota, Kuzey Karolina, Louisiana, Michigan, Nebraska, Ohio, Oklahoma, Teksas, Utah, Virginia ve Wisconsin eyaletlerinde yasak. 

Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini ateşledi Ada ülkesine nükleer füze tehdidi: O ülke balistik füzelerin fitilini... Haberi Görüntüle

BAZI OKULLARI LGBT BASKISINA DİRENİYOR

ABD'nin birden fazla eyaleetinde bazı okullar; siyasi ve bölücü’ olarak nitelendirdikleri LGBT’lilerin kullandığı gökkuşağı bayrağını binalarına asmama kararı aldı.

Amerikan bayrağının yanında LGBT bayrağının da göndere çekilmesi adına istifa eden öğretmenler çalıştıkları okullarda öğrencilerde de kafa karışıklığına sebep olarak ve onları da organize ederek protesto düzenledi.

İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a saldırı için tarih belirlendi İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a... Haberi Görüntüle

ROCKEFELLER 193 ÜLKENİN BAYRAĞINI LGBT İÇİN İNDİRDİ

ABD’nin neredeyse tüm eyaletinde haziran ayı boyunca 'onur' yani LGBT ayı üzerinden yürüyüşler yapılıyor.

New York’ta ise dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Rockefeller’a ait iş merkezinin çevresinde bulunan 193 ülkenin bayrağı indirildi. Tüm direklere LGBT bayrağı göndere çekildi.

Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü: Soruşturma başlatıldı Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü:... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIMIZI KORUYUN"

Washington DC’nin yakınlarında yer alan Montgomery County Maryland okulunun önünde toplanan Müslüman aileler, çocuklarını; okul müfredatlarında yer alan LGBT’nin bilim dışı safsatalarına karşı korumak için ‘Çocuklarımızı koruyun’ sloganları attı. Müslüman ailelerin karşısına LGBT destekçileri toplandı. İki grup arasında sözlü atışmalar yaşandı.

İsrail savaş kabinesi sığınakta toplandı! Tel Aviv yönetimi durumu değerlendiyor İsrail savaş kabinesi sığınakta toplandı! Tel Aviv yönetimi durumu değerlendiyor Haberi Görüntüle

PROTESTO EDEN ADAM TUTUKLANDI

Pensilvanya eyaletinde, Amerikalı Damon Atkins; LGBT'lilerin onur yürüyüşünü protesto ettiği için polisler tarafından tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading