Yandex Metrica

ABD casus uydusunu fırlattı! Yeryüzünü tarayacak

ABD casus uydusunu fırlattı! Yeryüzünü tarayacak

ABD'nin casus uydusu SpaceX firması tarafından uzaya gönderildi. Söz konusu fırlatılan uydu, California'daki Vanderberg Hava Üssü'nden fırlatıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:09

ABD'ye ait casus uydu, Amerikan Ulusal Keşif Ofisi tarafından tasarlanan bir cihaz taşırken, SpaceX firması tarafından uzaya fırlatıldı. 

Mısır Dışişleri Bakanı Şukri Türkiye'ye geliyor: Bakan Fidan ile görüşecek Mısır Dışişleri Bakanı Şukri Türkiye'ye geliyor: Bakan Fidan ile görüşecek Haberi Görüntüle

2 KEZ ERTELENMİŞTİ 

Daha önce teknik sorunlar ve olumsuz hava koşulları sebebiyle 2 kez ertelenen fırlatma işlemi bu sefer başarı ile tamamlandı. 

Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal kırıklığına uğrattınız! Müttefiklerin arası açıldı! İsrail ile ABD arasında İran krizi: Hayal... Haberi Görüntüle

SPACEX FIRLATTI

Casus uydu, Türkiye saati ile 16.13'te SpaceX tarafından California eyaletinde buluan Vandenberg Hava Üssü'nden fırlatıldı. 

İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek Haberi Görüntüle

YERYÜZÜNÜ TARIYOR

Keşif uydusu diye de isimlendirilen casus uydular, askeri veya istihbari donanımlar taşırken uzay değil yeryüzünü tarıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading