Yandex Metrica

ABD Başkanı Joe Biden olumsuz hava koşullarından dolayı uçakta mahsur kaldı

ABD Başkanı Joe Biden olumsuz hava koşullarından dolayı uçakta mahsur kaldı

ABD'de tipiden dolayı birçok uçuş iptal edilirken kar fırtınasından Washington'a dönen ABD Başkanı Joe Biden da zor anlar yaşadı.

Dünya

23.01.2024, 18:35

ABD'de gitgide etkisini artıran kar fırtınasından dolayı birçok uçuş iptal edildi.

Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Kremlin'den açıklama: İstanbul'daki anlaşma Rusya-Ukrayna ilişkilerinin başlangıcı olabilir Haberi Görüntüle

BIDEN, UÇAKTA MAHSUR KALDI

ABD Başkanı Joe Biden, Delaware’den Washington’a dönüşünde olumsuz hava koşullarından dolayı yaklaşık yarım saat uçakta mahsur kaldı.

Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş devrine dönecek! Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş... Haberi Görüntüle

MERDİVENLERİ UÇAĞA ULAŞTIRMAK İÇİN YOĞUN ÇABA HARCANDI

Washington’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle uçağın Andrews Hava Üssü’ne inişinin ardından mobil merdivenlerin uçağa ulaşamadığı ifade edildi.

Bunun üzerine ekipler merdivenin ilerleyeceği yolu açmak için yoğun çaba sarf ederken, merdivenler uçağa yanaşıncaya dek Başkan Biden ve beraberindeki heyetin uçakta mahsur kaldığı bildirildi.

Merdivenlerin uçağa yanaşmasının ardından Biden’ın uçaktan inerek günlük programına devam ettiği bilgisi verildi.

Ölme garantili yeni akıma tepkiler büyüyor! 92 milyon kez izlenen video hakkında yetkililerden uyarı! Ölme garantili yeni akıma tepkiler büyüyor! 92 milyon kez izlenen... Haberi Görüntüle

KAR FIRTINASI UYARISI YAPILDI

Washington kara teslim oldu, 20 milyondan fazla kişi için 'kar fırtınası' uyarısı yapıldı. Başkent Washington ile Maryland ve Virginia eyaletlerinin Washington'a yakın bölgelerinde bulunan okullar ve federal ofisler tatil ilan edildi.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, gün içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı iptal edildiği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading