Yandex Metrica

ABD Başkanı Joe Biden'dan yeni gaf! Bu kez ölü Kongre üyesini sordu

ABD Başkanı Joe Biden'dan yeni gaf! Bu kez ölü Kongre üyesini sordu

ABD Başkanı Joe Biden, Ağustos ayında hayatını kaybeden ve onun taziye mesajını dahi yayınladığı Meclis üyesi Jackie Walorskli'nin öldüğünü unuttu.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Daha önce yapmış olduğu gaflarla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı açlık konulu konferanstaki konuşmasında geçen aylarda trafik kazasında hayatını kaybeden Indiana Kongre Üyesi Jackie Walorski'yi aradı.

Soykırımcı İsrail Nuseyrat Kampı'nı vurdu: Ölü ve yaralılar var Soykırımcı İsrail Nuseyrat Kampı'nı vurdu: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

''JACKIE BURADA MISIN''

Konferansın sonuna doğru organizatörlere teşekkür eden ABD Başkanı Joe Biden, "Jackie burada mısın? Jackie nerede?" ifadelerini kullandı. Biden'ın Walorski'nin ölümünü unuttuğu düşünüldü. Biden, söyleminde bir düzeltme yapmadan konuşmasına devam etti. Ancak daha sonra First Lady Jill Biden ve Beyaz Saray'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada Biden'ın kaza nedeniyle "şok içinde ve üzgün" olduğu belirtildi.

Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Haberi Görüntüle

''KORKUNÇ VE UTANÇ VERİCİ''

Missouri Cumhuriyetçi Temsilcisi Vicky Hartzler, hataya atıfta bulunarak "Gerçekten korkunç ve utanç verici bir gaf" dedi. Biden açıklamalar sırasında yaptığı hayatı düzeltmedi, ancak olay Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında hızla yayıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading