Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD Başkanı Joe Biden ceketini bile yardımsız giyemiyor! İlk kez kameralara böyle yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden ceketini bile yardımsız giyemiyor! İlk kez kameralara böyle yakalandı

ABD Başkanı Joe Biden, selden etkilenen Kentucky ziyaretinin ardından helikopterle Beyaz Saray'a dönerken, bir dizi talihsizlik yaşadı. Helikopterden indikten sonra ceketini giymek isteyen Biden, eşinin yardımını almak zorunda kaldı. Biden geçirdiği koronavirüs sonrası ilk kez görüntülenirken, girdiği bu haller 'Koronavirüs kalıcı bir etki mi bıraktı?' sorularına sebep oldu.

Dünya

23.01.2024, 19:39

ABD Başkanı Joe Biden, sel felaketini yaşayan Kentucky'i ziyaret etti. Daha sonra helikopterler Beyaz Saray'a dönen Biden, bir dizi talihsizlik yaşadı. 

İsrail son rakamları duyurdu! Gazze'de 587 Siyonist asker öldürüldü Haberi Görüntüle

YAŞINDAN DOLAYI SIK SIK ELEŞTİRİLİYOR 

79 yaşındaki Biden'ın, yaşı sebebi ile başkanlık koltuğunda oturmaması gerektiği sürekli gündeme getirilirken, ilerleyen yaşı sebebiyle bir dizi sakarlığa imza atması ABD gündemine oturdu. 

Joe Biden'ın helikopterden indikten sonra ceketini giyemediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Daha sonra gözlüğünü de düşüren Biden, kameralar tarafından görüntülendi. 

Gazze'de bulaşıcı hastalık alarmı! 1 milyon vaka tespit edildi Haberi Görüntüle

CEKETİNİ YARDIMSIZ GİYEMİYOR 

Önce ceketini giyemeyen daha sonra eşinin yardımı ile zor da olsa bunu başarabilen Biden, daha sonra gözlüğünü takmak istedi fakat bunda da başarılı olamadı. Gözlüğünü yere düşüren Biden, yavaş hamlelere gözlüğünü yerden aldı. 

Hayatın normal seyrinde çok dikkat çekmeyen bu davranış yaşından dolayı sürekli olarak yanılgıya düşen ve gaflara imza atan Biden tarafından yapılınca, ABD gündeminde geniş yer buldu. 

Tahran'da önemli görüşme: İran ve Ermenistan Savunma Bakanları bir araya... Haberi Görüntüle

HALA BAŞKANLIK HESAPLARI YAPIYOR 

Diğer yandan, Biden, ilerleyen yaşına rağmen, 2024’te yapılacak başkanlık seçimleri için şimdiden bir dönem daha aday olup seçilmenin hesaplarını yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading