Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD Başkanı Biden, Genelkurmay Başkanı adayını açıkladı

ABD Başkanı Biden, Genelkurmay Başkanı adayını açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden, bir sonraki Genelkurmay Başkanı adayı olarak Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Charles Q. Brown Jr'ı aday gösterdi. Biden, ayrıca Senato'yu Brown'ın adaylığını iki partili destekle onaylamaya çağırdı.

Dünya

23.01.2024, 20:57

Beyaz Saray'da düzenlenen törende konuşan ABD Başkanı Joe BidenHava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Brown'ı bir sonraki Genelkurmay Başkanı olarak aday gösterdiğini duyurdu.

Terör örgütü PKK yandaşları Paris'teki havalimanını birbirine kattı: 3 yaralı Haberi Görüntüle

BROWN'I ÖVDÜ

Biden, Brown'ın babası ve dedesinin de geçmişte Amerikan ordusuna hizmet veren askerler olduğunu kaydederek, bu kişinin askeri pilot olarak deneyimlerinden ve orduya katkılarından bahsetti.

Biden, Avrupa, Orta Doğu ve Hint Pasifik'te görev yaptığını vurgulayarak Brown'ın askeri bilgisini ve yeteneklerini övdü. Brown'ın dünya genelinde müttefikler ve ortakların da saygısını kazandığını ifade eden Biden, terör örgütü DEAŞ'a karşı kurulan koalisyondaki rolüne de değindi.

Amaç ABD kamuoyunu etkilemekti! İsrail'in trol ordusu ifşa oldu Haberi Görüntüle

SENATO'YA ÇAĞRIDA BULUNDU

Değişimler karşısında hızlı hareket edip bunlara hızlı adapte olmak gerektiğini belirten Biden, Çin ile rekabeti iyi yönetmek ve Avrupa'daki savaşın gerçekliğiyle yüzleşmek gerektiğine dikkati çekti.

Biden, Senato'yu Brown'ın adaylığını iki partili destekle onaylamaya çağırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading