Yandex Metrica

ABD Başkanı Biden, Fernández'in eşinin elini bırakmadı

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez ve eşi Fabiola Yanez'i ağırladı. Biden'ın Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernández'in eşinin elini tutup bırakmadığı anlar dikkatten kaçmadı. İşte o anlar...

Dünya

23.01.2024, 19:23

Solcu liderlerin davet edilmemesi nedeniyle bazı ülkelerin boykot ettiği ABD'nin ev sahipliği yaptığı Amerika Ülkeleri Zirvesi başladı. 

ABD Başkanı Joe Biden, demokrasinin kalkınmadaki en önemli etken olduğunun altını çizerek, ülkeler arasındaki iş birliği ile demokrasinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Biden, Los Angeles kentinde gerçekleşen "Amerika Ülkeleri Zirvesi"nin resmi açılış töreninde, kuzey ve güney Amerika ülkelerinin liderlerine hitap etti.


Güney komşularından yöneltilen 'kendilerine hala politikaların dikte edildiği' eleştirilerine rağmen Biden, liderleri Çin'in giderek artan etkinliğine karşı bölgeye olan bağlılığı konusunda ikna etmeye çalıştı.

Biden, konuşmasında Amerika kıtası ülkeleri ile yeni bir ekonomik ortaklık kurulduğunu ve bunun da ekonomilerin şahlanmasına yardımcı olacağını belirtti. 

ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor Haberi Görüntüle

ELİNİ BIRAKMADI

ABD Başkanı Joe Biden, Amerika Ülkeleri Zirvesi'nde Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez'in eşi Fabiola Yanez'in elini tutup bırakmadığı anlar dikkatten kaçmadı. 

Diğer taraftan Alberto Fernandez ise Biden eşi Jill Biden'a samimi bir şekilde sarıldığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading