Yandex Metrica

520'den fazla mayın buldu! Dünyanın konuştuğu köpeğe devlet nişanı

520'den fazla mayın buldu! Dünyanın konuştuğu köpeğe devlet nişanı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya'ya karşı direnişte yüzlerce mayını tespit eden ''Patron'' isimli köpeğe devlet nişanı verdi.

Dünya

23.01.2024, 19:14

Putin'in verdiği emirle Rus güçlerinin Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyodna binlerce insan hayatını kaybeti. Ukrayna halkı, savaştan kaçıp ülkerini terk etmek zorunda kaldı. Rusya, Sovyetler Birliği'nin Nazi Almanyasını yendiği tarih olan 9 Mayıs'ı Zafer Günü olarak kutladı. Rus lider Vladimir Putin başkent Moskova'daki törende konuştu. Putin, ''Vatanımız, bağımsızlığımız için savaşıyoruz'' derken NATO'ya gözdağı verdi. 

3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam çok yakında 3 kilit isim öldürüldü! Hizbullah suikast iddialarına cevap verdi: İntikam... Haberi Görüntüle

SON MADALYALI KAHRAMAN

Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra Ukrayna cephesinde Zelenski, yüzlerce mayını tespit eden Jack Russell teriyeri cinsi köpeği ödüllendirdi. Ukrayna'nın uzman mayın koklama köpeği Patron, başkent Kiev'de düzenlenen bir basın toplantısıyla Devlet Başkanı Volodimir Zelenski tarafından onurlandırıldı ve ülkenin son madalyalı kahramanlarından biri oldu.

Kraliyetin kaçak atları Londra'yı altını üstüne getirdi! Ordu ve polis alarma geçti: 5 yaralı Kraliyetin kaçak atları Londra'yı altını üstüne getirdi! Ordu ve polis... Haberi Görüntüle

520'DEN FAZLA MAYIN TESPİT ETTİ

İki yaşındaki Jack Russell teriyeri ''Patron'' isimli köpek, Ukrayna'da savaşın başlamasından bu yana Çernihiv'de 250'den fazla Rus patlayıcısının tespit edilmesine yardımcı oldu.

Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu: Gazze kuşatmasını Türk filosu kıracak Mavi Marmara 2... İsrail medyası 'Arkasında MİT var' diyerek duyurdu:... Haberi Görüntüle

''PATRON'A TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Ukrayna lideri Zelenski, ''Bugün, şimdiden mayınlarımızı temizleyen Ukraynalı kahramanları ödüllendirmek istiyorum. Kahramanlarımızla birlikte, sadece patlayıcıları etkisiz hale getirmekle kalmayıp aynı zamanda çocuklarımıza gerekli güvenlik kurallarını öğretmeye de yardımcı olan harika Patron’a da teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı aldı Karabağ Azerbaycan'ındır! Bölge temizlendi: Rus ordusu da bölgeden çekilme kararı... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA ŞÖHRET OLDU

Öte yandan Patron, sosyal medyada da şöhrete kavuştu. Patron, 210 binden fazla Instagram takipçisi ile dünya çapında bir sosyal medya fenomeni haline geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading