Yandex Metrica

3 vefat daha: İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi!

3 vefat daha: İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi!

İsrail ordusunun abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırıda ölenlerin sayısı yükseldi. 3 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 20'ye yükseldi.

Dünya

23.01.2024, 20:51

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göre İsrail ordusunun bugün Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli daha hayatını kaybetti. 

Tayvan Boğazı'ndaki gerilimden sonra ilk ziyaret: ABD'li Bakan Blinken, Çin'e gidiyor Tayvan Boğazı'ndaki gerilimden sonra ilk ziyaret: ABD'li Bakan Blinken, Çin'e... Haberi Görüntüle

20 ÖLÜ, 48 YARALI

Böylece İsrail'in dünden bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 20'ye, yaralı sayısının da 48'e yükseldiği kaydedildi.

İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı İşgalci İsrail'in hedefinde siviller vardı: Binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırdı Haberi Görüntüle

İSLAMİ CİHAD ÜYELERİ DE ÖLDÜ

İsrail, dün Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 Filistinliyi öldürmüş, 22 Filistinlinin ise yaralanmasına neden olmuştu.

Saldırılarda yaşamını yitirenler arasında İslami Cihad Hareketi'nin askeri kadrolarından 3 kişinin bulunduğu açıklanmıştı.

İsrail ordusu, Gazze'de bazı alanları bugün yeniden vurmuştu. Bunun üzerine Gazze'den de İsrail tarafına bir dizi roket fırlatılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading