Yandex Metrica
SON DAKİKA
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı videosu Yunan'ı panikletti!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı videosu Yunan'ı panikletti!

Cumhuriyet Bayramı, 3 boyutlu mapping gösterileriyle kutlandı. İstanbul ve Ankara'da tarihi mekanlarda, "Cumhuriyetle Büyüyoruz, Türkiye Yüzyılı'na Giriyoruz" temasıyla 3 boyutlu mapping gösterileri ile LED videoların gösterimi Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.

Dünya

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İstanbul ve Ankara'daki birçok tarihi mekanda 3 boyutlu mapping gösterileri gerçekleştirildi. "Cumhuriyetle Büyüyoruz Türkiye Yüzyılı'na Giriyoruz" temasıyla gerçekleştirilen ışık gösterilenin yanı sıra LED videolar da izleyicilerle buluştu. Gösteride ayrıca 2053 ve 2073 hedeflerine de atıfta bulunuldu ve "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet şahlanarak giriyoruz. Selam olsun kanıyla canıyla kurtuluş destanını yazıp, Cumhuriyet'i kuranlara. Selam olsun Gazi Mustafa Kemal'e. Selam olsun bugün bizi Türkiye Yüzyılı'na taşıyan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a. Selam olsun yeni Türkiye Yüzyılı'na." sözleri dikkat çekti. 

Bu görüntüler Yunan basınında hazımsızlık yarattı. SKAI ve Kathimerini'nin İstanbul muhabiri Manolis Kostidis' tarafından aklarılan videoda diğer şeylerin yanı sıra "Ege bizim. Akdeniz'de varız" ve "Mavi Vatanı denizlerimize oyduk". sözlerine yer verildi.

Yunanistan'da 29 Ekim videosu panik yarattı: O sözler Yunan basınında yankılandı...

Yunan medyasından çarpıcı analiz! Türkiye bölgede kendisini ustaca güçlendiriyor: Harita... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'NİN SÖYLEMLERİ BİZİ KORKUTMUYOR''

SKAI'nin okuyucularına aktardığı haberde skandal ifadeler kullanıldı. Video ile ilgili detaylara yer verilirken "Türkiye'nin söylemleri bizi korkutmuyor. Erdoğan Ege için çıldırıyor'' başlıkları atıldı. Ayrıca Türkiye'ye yönelik haddi aşan ifadeler kullanıldı.

capital.gr'de yayınlana haberde SKAI'nin yayınladığı habere atıfta bulunularak "Ege bizim. Akdeniz'de varız" ve "Mavi Vatanı denizlerimize oyduk" ifadelerine dikkat çekildi.

Biden’ın yanında Filistine destek verdi! İrlanda Başbakanı istifa kararı aldı! Haberi Görüntüle

Yunanistan'da 29 Ekim videosu panik yarattı: O sözler Yunan basınında yankılandı...

Macron, Rusya'yı 'düşman' ilan edip tehditler savurdu: 'Tüm seçenekler mümkün' Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN BUNA İYİ HAZIRLANACAK''

Ta NEA'da yer alan bir haberde ise 2023 yılının Türkiye için milat olacağı belirtilirken Yunan Korgeneral Yiannis Baltzois, ''Lozan Antlaşması'nın 100. yıl dönümü, Türk devletinin kuruluşudur. Erdoğan buna iyi hazırlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading