Yandex Metrica

2 yıl sonra komadan uyanıp kendisine saldıranı açıkladı!

2 yıl sonra komadan uyanıp kendisine saldıranı açıkladı!

ABD’nin Batı Virginia eyaletinde yaşanan bir olayın detayları duyanları şaşkına çevirdi. Saldırıya uğradıktan sonra komaya giren bir kadın 2 yıl boyunca komada kaldıktan sonra mucizevi bir şekilde uyanarak saldırganının "şoke edici" kimliğini açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 19:33

ABD’de meydana gelen bir olay filmleri aratmayacak hikayesiyle ülkede gündemin ilk sırasına oturdu. Wanda Palmer adındaki bir kadın 2020 yılının haziran ayında Cottageville'deki evinde baltayla vahşice bir saldırıya uğrayarak ağır yaralanmıştı. Talihsiz kadın, yaşadığı saldırının ardından komaya girmiş ve 2 yıl boyunca bilinci kapalı kalmıştı. Polis yaptığı tüm araştırmalara rağmen saldırganın kimliğini belirleyememişti. 

ABD'den İsrail'in Refah'a saldırı planına ilişkin açıklama: Endişeliyiz ABD'den İsrail'in Refah'a saldırı planına ilişkin açıklama: Endişeliyiz Haberi Görüntüle

ZANLI ERKEK KARDEŞİ ÇIKTI

Olayın aydınlanmasına ilişkin tüm ümitler tükenmişken, geçen hafta Palmer'ın yatırıldığı sağlık tesisinden şaşırtıcı bir telefon geldi. Polis merkezini arayan, görevliler kurbanın bilincinin yerine geldiğini söyledi. Basına verilen bilgiye göre ağır beyin hasarına rağmen Wanda Palmer dedektiflerle iletişim kurabildi. Kadının söyledikleri ise adeta kan donduracak cinstendi: Komaya girmesine sebep olan kişi kadının erkek kardeşi Daniel Palmer’dı!

Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Haberi Görüntüle

NEDEN SALDIRDIĞINI SÖYLEMEDİ

Daniel Palmer'ın cinayete teşebbüs ve kasten yaralama suçlarından tutuklandığı bildirilirken Jackson County Şerifi Ross Mellenger, "Her şeyin anahtarı kurbanın kendisindeydi ve onunla iletişim kuramadığımız için elimizde hiçbir şey yoktu. Şimdi, olaydan iki yıl sonra o artık uyanık ve bize tam olarak ne olduğunu anlatabiliyor" dedi. Davadaki silahın bir pala ya da balta olduğuna inandıklarını belirten Şerif Mellenger, kurbanın kafasına şiddetli bir şekilde vurulduğunu söyledi. Mellenger sorguya alınan şüphelinin saldırının sebebiyle ilgili bir bilgi vermediğini söyledi. 

Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu ilk kez görüntülendi! Kanser sessizliği! Kraliyet ailesinde neler oluyor? Prens William ve oğlu... Haberi Görüntüle

"ELİMİZDE HİÇBİR ŞEY YOKTU"

Mellenger, olayı anlatırken şu ifadeleri kullandı: "Dürüst olmak gerekirse oraya vardığımızda onun öldüğünü düşündük. Neler olduğu hakkında biraz fikrimiz vardı, ancak sorun davanın somut kanıtlarla devam edememesiydi. Görgü tanığı yoktu, evde kimse yaşamıyordu, güvenlik kamerası kaydı, cep telefonu kaydı yoktu. Elimizde bizi davada ilerletebilecek hiçbir şey yoktu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading