Yandex Metrica
SON DAKİKA
11 defa korona aşısı yaptıran adam öyle bir etki gördü ki tıp dünyası şoka girdi! 'Bu yüzden tekrar alıyorum...'

11 defa korona aşısı yaptıran adam öyle bir etki gördü ki tıp dünyası şoka girdi! 'Bu yüzden tekrar alıyorum...'

84 yaşındaki bir adam 11 doz corona virüsü aşısı olduğunu ve bunun sırt ağrısı gibi kronik hastalıklarına iyi geldiğini iddia etti. Hintli yetkililer konuyla alakalı soruşturma başlattı.

Dünya

23.01.2024, 18:36

Hindistan’da 84 yaşındaki emekli bir postane çalışanı Brahmadeo Mandal, en az 11 kez corona virüsü aşısı yaptırdığını açıklarken, her seferinde ‘daha iyi hissettiğini’ öne sürdü.

Hintli adamın farklı aşı merkezlerine giderek ve her seferinde akrabalarının telefon numaralarını ve kimliklerini vererek sağlık çalışanlarını ve devlet izleme sistemini atlattığı düşünülüyor.

İzlanda'da son 3 ayda 4. yanardağ patlaması! Görüntüler cehennem fragmanı... Haberi Görüntüle

12’İNCİ DOZU YAPTIRIRKEN YAKALANDI

Bu sayede yakalanmamayı başaran adam, en az 11 kez corona virüsü aşısı yaptırdığını iddia etti.

İngiltere merkezli The Times gazetesinin haberine göre, Mandal 12’inci dozu yaptırmaya gittiği sırada tespit edildi ve yetkililer soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Mandal gazetecilere verdiği demeçte, “iyi bir şeyden en iyi şekilde yararlandığını” söyledi. 84 yaşındaki adam “Hükümet harika bir şey yaptı. Ben aşıdan çok faydalandım. Bu yüzden tekrar tekrar alıyorum.” dedi.

İşgal ordusu Gazze'de bir evi hedef aldı: Çok sayıda sivil... Haberi Görüntüle

‘KENDİMİ DAHA FİT HİSSEDİYORUM’

Mandal, kronik sırt ağrısını “tedavi etmenin” dışında, Şubat ayında ilk dozunu aldığından beri her zaman yaşadığı soğuk algınlığı ve öksürük problemlerinden de kurtulduğunu söyledi. Mandal, “İlk dozdan beri hastalanmadım. Kendimi daha fit ve sağlıklı hissediyorum” dedi.

Mandal’ın şüphe uyandırmamak için Hindistan’ın doğusundaki Bihar’ın Madhepura bölgesindeki farklı aşı merkezlerine gittiği söyleniyor. 84 yaşındaki adamın Eylül ayı içerisinde üç doz aşı yaptırdığına inanılıyor.

Son dakika... Yunanistan'a ait F-16 Ege Denizi'ne düştü! Haberi Görüntüle

İDDİALAR KANITLANMALI

Ancak, kaç doz aldığını kanıtlayan sertifikaları olmadığı için yerel basında çıkan haberler, iddiaları hakkında şüphe uyandırdı.

Bölge sivil cerrahı Amarendra Narayan Shahi, Hindistan gazetesi Press Trust of India’ya verdiği demeçte, “Adamın iddialarının bir nebze doğru olup olmadığının ortaya çıkarılması gerekiyor” dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading