Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vatandaşlardan yoğun ilgi! Makam aracını durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze için geldiği Marmara İlahiyat Camii'den ayrıldıktan sonra Üsküdar' da kendisini selamlayan vatandaşları görünce, makam aracını durdurdu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, bir süre burada vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Fatma Balcı ise “Benim evim caminin yanında. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir cami yaptı buraya. Bu çevredeki tüm siteler onun sayesinde yenilendi. Kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Az önce de olduğu gibi onu gören Lazı, Kürd’ü, herkes yoluna çıkıyor. Cumhurbaşkanımız burada emin ellerde geziyor” ifadelerine yer verdi.

Multimedya

23.01.2024, 22:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze için geldiği Marmara İlahiyat Camii'den ayrıldıktan sonra Üsküdar' da kendisini selamlayan vatandaşları görünce, makam aracını durdurdu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, bir süre burada vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşan Fatma Balcı ise “Benim evim caminin yanında. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir cami yaptı buraya. Bu çevredeki tüm siteler onun sayesinde yenilendi. Kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Az önce de olduğu gibi onu gören Lazı, Kürd’ü, herkes yoluna çıkıyor. Cumhurbaşkanımız burada emin ellerde geziyor” ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading