Yandex Metrica

Sitede Ara

Boğaziçi'nde Rektör Naci İnci'nin aracının üzerine çıktılar

Boğaziçi Üniversitesi'nde taşkınlık had safhada. Rektör olarak atanan Melih Bulu'ya tepki olarak başlayan ancak rektör değişikliğine rağmen devam ettirilen eylemlerde trajik manzaralar ortaya çıkıyor.  Akademisyenlerin her gün rektörlük binasına sırtlarını dönerek yaptıkları eylem 275 günü geride bırakırken,  öğrenciler de şiddet içerikli protestolarına devam ediyor. Yeni Rektör Prof. Dr. Naci İnci bu kez makam aracına binerken bir grup öğrencinin tacizine maruz kaldı. Protestoculardan biri yarı çıplak halde Rektör İnci'nin aracının üzerine çıktı. 

Multimedya

14.02.2024, 16:38

Boğaziçi Üniversitesi'nde taşkınlık had safhada. Rektör olarak atanan Melih Bulu'ya tepki olarak başlayan ancak rektör değişikliğine rağmen devam ettirilen eylemlerde trajik manzaralar ortaya çıkıyor. 

Akademisyenlerin her gün rektörlük binasına sırtlarını dönerek yaptıkları eylem 275 günü geride bırakırken,  öğrenciler de şiddet içerikli protestolarına devam ediyor. Yeni Rektör Prof. Dr. Naci İnci bu kez makam aracına binerken bir grup öğrencinin tacizine maruz kaldı. Protestoculardan biri yarı çıplak halde Rektör İnci'nin aracının üzerine çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading