Yandex Metrica

Yeni güncelleme hayata geçiyor! WhatsApp'tan hayat kurtaracak adım: Artık silmek zorunda kalmayacaksınız

WhatsApp yeni güncellemesini hayata sokmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların beğenisine sunulacak olan bu yeni güncelleme WhatsApp'ta gönderilen hatalı mesajları düzenleme imkanı sunacak.

Teknoloji

23.01.2024, 20:56

WhatsApp bir yeni özelliği daha bünyesine ekliyor. Gönderilen hatalı mesajları silip yeniden yollama özelliğinin ardından şimdi de "Düzenleme" seçeneği ekleniyor.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

DÜZENLEME SEÇENEĞİ EKLENECEK

WhatsApp'ın Blog hesabından yaptığı açıklamada, "Basit bir imla hatasını düzeltmekten mesaja ekstra bağlam eklemeye kadar birçok durumda, sohbetleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlamaktan heyecan duyuyoruz. Tek yapmanız gereken, son on beş dakika içerisinde gönderilen bir mesaja uzun basıp menüden 'Düzenle' düğmesini seçmek" sözlerine yer verdi.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

DÜZENLENDİ İBARESİ GÖRÜNECEK Mİ?

Blog hesabından yapılan açıklamada belirtildiği üzere, tıpkı silinen mesajlarda "Silindi" ifadesinin görünmesi gibi, düzenlenmiş mesajların yanında "Düzenlendi" ibaresi görünecek. Bununla birlikte şirket, tüm kişisel mesajlarda, medya içeriklerinde ve aramalarda olduğu gibi, mesajlarınız ve yaptığınız düzenlemeler de uçtan uca şifreleme ile korunacağını da bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading