Yandex Metrica

Whatsapp’ta büyük yenilik! 'Sohbette Tut' özelliği geliyor! Kaybolan mesajlar artık kaybolmayabilecek!

Whatsapp’ta büyük yenilik! 'Sohbette Tut' özelliği geliyor! Kaybolan mesajlar artık kaybolmayabilecek!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik daha sunuyor. WhatsApp 'Kaybolan Mesajlar' açıldıktan sonra bile bu mesajları saklama imkânı sunan "Sohbette Tut" özelliğini kullanıcılarına sundu.

Teknoloji

29.03.2024, 12:20

iOS, Android ve Masaüstü WhatsApp'ın en son beta güncellemelerini yükleyen kullanıcılar, "Sohbette Tut" adlı yeni özelliğini artık kullanabilir. "Sohbette Tut" özelliği mesajların kaybolmasını önleyebiliyor. iOS için 23.7.0.72, Android için 2.23.8.3 beta güncellemelerinde tespit edilen özellik pek yakında herkesin kullanımında olacak. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

OTOMATİK OLARAK SİLİNİYOR 

Ancak burada unutulmaması gereken husus şu Kaybolan Mesajlar bilindiği gibi süresi sonunda otomatik olarak siliniyor. Gizlilik sağlayan bu özellik bir yandan da kullanıcıların önemli mesajları takip etmesini zorlaştırıyor. Bir mesajı "Sohbette Tut" özelliği kullanılarak kullanıcılar belirli kaybolan mesajları ileride başvurmak üzere kaydedebiliyor.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

SAKLANAN MESAJLAR BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

WhatsApp'ın Blog gönderisinde bu olay şöyle anlatılıyor.Birisi bir mesajın kaybolmasını engellediğinde mesajı gönderen kişi de bilgilendirilecek. Mesajın göndereni isterse mesajı alanın saklama talebini reddedebilecek. Böylece mesajın göndereni, gönderdiği mesajın üzerinde tam kontrol sahibi olmayı sürdürecek. Kaybolması engellenen mesajlar bir yer imi simgesiyle etiketlenecek ve bu mesaja sohbet bilgilerinde bulunan "Saklanan Mesajlar" bölümünden ulaşılabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading