Yandex Metrica

Whatsapp'tan bir yeni özellik daha! Kolaylıkla sipariş verebileceksiniz

Whatsapp'tan bir yeni özellik daha! Kolaylıkla sipariş verebileceksiniz

Son zamanlarda geliştirdiği yeniliklerle adından söz ettiren WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni bir özellik daha ortaya çıktı. Kullanıcıların yakınlarındaki işletmelere anında ulaşmasını sağlayacak bu özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağı henüz açıklanmadı.

Teknoloji

23.01.2024, 18:32

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için geliştirilmekte olan yeni bir özellik açığa çıktı.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

YENİ ÖZELLİK KULLANICILARIN YAKIN ÇEVRESİNDEKİ İŞLETMELERE ULAŞMALARINI SAĞLIYOR

WhatsApp kodlarını inceleyerek yeni özellikleri ortaya çıkaran WABetainfo'nun tespit ettiği yeni özellik, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini büyük ölçüde değiştirecek gibi görünüyor. 

WhatsApp geliştiricilerinin üzerinde çalıştığı yeni özellik, kullanıcıların yakın çevresindeki işletmelere ulaşmalarını sağlıyor.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

YAKIN MARKET, RESTORANLARA ANINDA ULAŞILABİLECEK

Kullanıcılar, WhatsApp içerisinde eklenecek yeni bir buton ile kullanılabilecek bu özellik sayesinde yakın çevrelerindeki market, restoran, giyim mağazası ve diğer işletmelere anında ulaşabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading