Yandex Metrica
SON DAKİKA
WhatsApp'tan bir yeni özellik daha! Gizli olarak takip edilebilecek

WhatsApp'tan bir yeni özellik daha! Gizli olarak takip edilebilecek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının takip etmek istedikleri kişi ve kurumların kanallarının olacağı ve bu kanallarda yöneticilerin fotoğraf, metin, video, çıkartmalar ve anketler paylaşabileceği yeni özelliğini duyurdu.

Teknoloji

23.01.2024, 21:01

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, yaptığı güncellemelerle dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik daha getiriyor. Kişilerden ve kuruluşlardan anlık olarak önemli bilgileri almayı sağlayacak WhatsApp kanallar özelliği, aile,arkadaş ve topluluklarınızla olan sohbetlerden ayrı bir bölümde yer alacak.

Kanallar güncellemesiyle beraber kanal sahibi kişi veya kurumlar 'tek yönlü' olarak metin, fotoğraflar, videolar, çıkartmalar ve anketler gönderebilecek. Bu sayede kullanıcılar, takip ettikleri kanallardan son gelişmeleri anlık olarak alabilecek.

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

KULLANICI GİZLİLİĞİ ÖN PLANDA

Yeni duyurduğu kanal özelliğinde gizliliğe önem verdiğini belirten WhatsApp, kullanıcıların takip ettikleri kanallarda telefon numarası veya profil resminin yöneticiye veya diğer takipçilere gösterilmeyeceğini aktardı. 

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

PAYLAŞILAN İÇERİKLER ZAMANLA SİLİNECEK

Kanallarda paylaşılan içerikler 30 gün geçtikten sonra silinecek. Kanal yöneticileri ekran görüntüsü alınmasını ve mesajların iletilmesini engelleme seçeneğine sahip olacak.

Tıp dünyası şokta! Elon Musk'ın beyin çipleri işe yaradı! Neuralink... Haberi Görüntüle

İLK NERELERDE KULLANILACAK?

WhatsApp yeni güncellemeyi duyurduğu açıklamasında, kanal özelliğinin ilk olarak Kolombiya ve Singapur'daki önde gelen küresel isimlerle ve seçili kuruluşlarla birlikte çalışacağını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading