Yandex Metrica

WhatsApp'ta köklü değişiklik! Bundan sonra izin yok!

WhatsApp'ta köklü değişiklik! Bundan sonra izin yok!

Whatsapp uygulaması, devrim niteliğinde bir karara imza attı. Uygulama güvenliğini artırmayı ve kişisel verileri korumayı amaçlayan bu yeni karar herkesi yakından ilgilendiriyor.

Teknoloji

23.01.2024, 22:13

Dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kişisel verileri korumayı ve uygulamadaki güvenliği arttırmayı amaçlayan yeni kararını duyurdu. Buna göre artık tek sefer açılabilen fotoğraf ve videoların ekran görüntüsünün alınması mümkün olmayacak.

Whatsapp'ın yeni gizlilik özellikleri ortalığı karıştıracak! Artık bunu yapamayacaksınız

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

ZUCKERBERG SİNYALİ VERMİŞTİ

META'nın Ceo’su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz ağustos ayında birtakım gizlilik odaklı yeni özellikleri duyurmuştu. Açıklanan "gizlilik odaklı" bu yeni özellikler, milyonlarca insan tarafından kullanılan iletişim platformu WhatsApp’a gelmeye başladı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

TEST AŞAMASI BAŞARILI

Sözü edilen güncelleme, WhatsApp’ın Android sürümü için versiyon 2.22.22.3  test edilme aşamasına geçti. Güncellenen sürümle ile birlikte artık “Bir kez görüntüle” olarak işaretlenen fotoğraf ve videoların ekran görüntüsünü veya video kaydın alınamayacak.  Uygulama, ekran görüntüsü alınması halinde ise “Güvenlik politakası nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor” uyarısını verecek.

WhatsApp kullananları kahreden güncelleme! Yeni WhatsApp özellikleri neler?

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

WEB SÜRÜMÜNDE ENGEL AŞILABİLİR!

WhatsApp ile ilgili güncel bilgi ve haberleri paylaşan WABetaInfo sitesine göre, üçüncü parti yazılımlar ile ekran görüntüsü veya video kaydı alınmasının önüne geçilemediği fakat kaydedilen görüntü ve video kayıtlarının tamamen siyah olduğu ifade edildi. Fakat bu özelliğin WhatsApp Web’te üçüncü bir kayıt uygulamalarıyla önüne geçilebileceği düşünülüyor.

Whatsapp'ın çoklu cihaz desteği nasıl çalışacak?

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

KALICI SÜRÜM İÇİN TARİH BELİRSİZ

Ayrıca ekran görüntüsü veya video kaydı alınması halinde bile karşı tarafa bildirim gitmediği bilinen bir durum. WhatsApp Beta’ya aktarılan bu güncellemenin ise ne zaman kalıcı sürüme geçileceği ise belirsizliğini koruyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading