Yandex Metrica

Whatsapp'ta herkesin beklediği özellik geldi! Artık kimse göremeyecek

Whatsapp'ta herkesin beklediği özellik geldi! Artık kimse göremeyecek

Whatsapp'tan kullanıcıları sevindirecek bir özellik geliyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar çevrimiçi olduklarını gizleyebilecek.

Teknoloji

23.01.2024, 19:49

Popüler mesajlaşma programı Whatsapp, her geçen gün yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Uygulamaya yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemelerde bazı yeniliklerin yanı sıra güvenlik için önemli adımlar da atıldı. Kullanıcıların heyecanla beklediği çevrim içi olduğunu gizleme özelliği de geliyor.

Whatsapp'ta profil fotoğrafı, durum, son görülme gibi kısımlar isteğe bağlı olarak gizlenebiliyor. Daha sonradan bu özelliklere okundu bilgisini gizleme özelliği de geldi. Ancak kullanıcılar çevrimiçi olma bilgisini gizleyemiyordu. Yeni özellikle birlikte buna da imkan sağlanacak. 

WABetaInfo'da yayınlanan bilgilere göre, Whatsapp'ın beta sürümleri olan yeni güncellemelerde çevrim içi olma durumunu gizleme özelliği geliyor. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ OLMA NASIL KAPATILIR?

Kullanıcılar çevrimiçi olma bilgisini Whatsapp Ayarları > Hesap > Gizlilik kısmında "Son görülme ve çevrimiçi" kısmından "Hiçkimse" olarak ayarlayıp kapatabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading