Yandex Metrica

WhatsApp gruplara gelen 'belki' isminin anlamı nedir? WhatsApp son güncellemesinde neler var?

WhatsApp gruplara gelen 'belki' isminin anlamı nedir? WhatsApp son güncellemesinde neler var?

WhatsApp’a gelen son güncelleme sonrasında kaydedilmemiş veya bilinmeyen numaralar ‘Belki’ ibaresinde gösterilmeye başlandı. Bu gelişmelerin ardında WhatsApp’ın o özelliği hakkında araştırmalar başladı. Peki, WhatsApp gruplara gelen 'belki' isminin anlamı nedir? WhatsApp son güncellemesinde neler var?

Teknoloji

05.04.2024, 16:33

WhasApp’da sıkça kullanılan grup sohbetleri hem sosyal hayatta hemde iş hayatında büyük önem taşımaktadır. Grup’tan gelen sohbetlerde kaydedilmeyen ve bilinmeyen numaralar gruba mesaj atarken ‘Beliki’ ibaresi çıkmaktadır. Oldukça ilgi çeken bu özelliğin sırrı merak konusu oldu. WhatsApp gruplara gelen 'belki' isminin anlamı nedir? WhatsApp son güncellemesinde neler var?

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

WHATSAPP ‘BELKİ’ ÖZELLİĞİ NEDİR?

Bilinmeyen ya da Kaydedilmeyen numaralar için harekete geçen mesajlaşma platformu, Android, masaüstü ve iOS kullanıcıları için yeni bir özellik açıkladı. Mesaj bildirimlerinde numarası kayıtlı olmayan kişiler ‘Belki...(hesap adı)’ olarak gözükmektedir.

‘Belki’ ifadesi kullanıcılar tarafından da merak konusu haline geldi. Bu özellik, alıcının, numarayı yeni bir kişi olarak kaydetmesine gerek kalmadan bilinmeyen kişinin kim olduğunu anlamasını kolaylaştırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading