Yandex Metrica

Whatsapp dijital cüzdanına kripto para seçeneğini ekliyor

Whatsapp dijital cüzdanına kripto para seçeneğini ekliyor

WhatsApp dijital cüzdanına kripto para ödeme seçeneği ekliyor. Kullanıcıların uygulamada sohbet ederken kripto para alabilecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:27

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp,  kripto para dünyasında hizmetlerine devam ediyor. 2020 yılının Kasım ayında Hindistan'daki kullanıcıların WhatsApp ile para transferi yapmasını teşvik etmek için 'Payments' desteğini yayınlamıştı.

Türkçe’ye 'Ödemeler' olarak çevrilen bu özellik sayesinde kullanıcılar, birbirlerine WhatsApp uygulaması üzerinden para gönderip alabiliyor.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

WHATSAPP'TAN KRİPTO PARA ADIMI

WhatsApp, kullanıcıların uygulamada sohbet ederken para gönderip almalarını sağlayan Meta'nın yeni dijital cüzdanı Novi'ye, kripto para ödeme seçeneği ekliyor. ABD’de sınırlı sayıda kullanıcıya açılan bu özellik sayesinde, Meta’nın Novi dijital cüzdanı kullanılarak bir sohbette kripto para birimi gönderilip alınabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading