Yandex Metrica

Sitede Ara

WhatsApp çok beklenen özelliğini kullanıcılara sundu

WhatsApp çok beklenen özelliğini kullanıcılara sundu

Dünyaca ünlü görüntülü mesajlaşma uygulaması WhatsApp, herkesin merak ettiği yeni özelliğini kullanıma açtı.

Teknoloji

23.01.2024, 17:45

Daha önce Snapchat uygulamasından alışık olduğumuz video ya da fotoğrafları 'view once' yani 'anlık bir defa' görüntüleyebilme özelliği, bu kez WhatsApp'ta karşımıza çıtı. WhatsApp kullanıcıları bugün, video ve fotoğrafları görüntüleyip, silen "bir kez görüntüleme" özelliğiyle karşılaştı. Buna göre, uygulama üzerinden bir kimseye tek gösterimlik bir görüntü yolladığınızda, o kişi bunu görüntülediği zaman uygulama size bir bildirim yollayacak.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

WHATSAPP'TA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINCA BİLDİRİM GİDİYOR MU?

WhatsApp, sunduğu bu anlık özellikle gizliliği bir üst seviyeye taşıdığını belirtiyor. Diğer taraftan kullanıcıların en çok merak edeceği kolardan biri de, WhatsApp'ta ekran görüntüsü alındığında bildilirim gelip gelmeyeceği sorusu olacak. Üzülerek belirtelim ki, uygulamada bu özellik bulunmuyor ve görüntü yolladığınız kişi ekran resmi alıp, saklayabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading