Yandex Metrica
SON DAKİKA
WhatsApp Android beta sürümünde değişiklik yaptı!

WhatsApp Android beta sürümünde değişiklik yaptı!

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android beya sürümünde ufak bir değişiklik yaptı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:45

Sürekli kendini yenileyen ve popülerliğiden hiçbir şey kaybetmeyen WhatApp, bu aralar daha fazla beta güncellemesi yayınlayarak gelişimine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir betasıdna video indirme ve video izleme ile ilgili sorunlar tespit edilmişti. Sorun üzerine yeni bir güncelleme hazırlayan Google, bu sorunu düzelmişti. WABetaInfo'nun yaptığı tespite göre; uygulamanın kişiler listesindeki 'hakkında' bölümünde ufak bir değişiklik yapıldı.

TikTok Ceo'sundan ABD'nin yasağına misilleme: 300 bin ABD'li işini kaybedecek... Haberi Görüntüle

'HAKKINDA' KISMINA BİR SATIR DAHA EKLENDİ

Güncellemeye göre, kişilerinizin hakkında metnini gösteren bir satır listeye eklendi. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre, mevcutta tek satır olan 'hakkında' kısmı artık 2 satır şeklinde
gözüküyor. Hakkında metni bir mesajı iletirken de kişiler listesinde artık görülebilecek. Mevcut sürümde tek satır gözüktüğü için kullanıcının hakkınad bölümündeki uzun metinlerin okunması için 'hakkında' bölümüne tıklamak gerekiyordu. Artık böyle bir şeye ihtiyaç yok. 'Hakkında' kısmına tıklamadan da metnin tamamını okuyarak yapmak istediğiniz işlemi çok daha hızlı yapabilirsiniz. 

WhatApp'ın bu özelliği tüm kullanıcıların hizmetine ne zaman açacağı henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading