Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vivo X90'dan yeni görüntü! Bu detaylar ilk kez görüldü

Vivo X90'dan yeni görüntü! Bu detaylar ilk kez görüldü

Akıllı telefona ilgi duyanların merakla beklediği yeni Vivo serisi, şimdi de kutulu hali ile ortaya çıktı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:21

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, son zamanlarda oldukça başarılı işlere imza atıyor. Yapılan birçok araştırmaya göre 2022 yılının en iyi çıkış yapan firmalarından biri olan Vivo, aynı zamanda en çok akıllı telefon satan markalar sıralamasında da geçtiğimiz yılı ilk 5 içerisinde tamamladı. Çinli şirketin 2023’deki hedefleri ise çok daha fazla.

Bu yıl içerisinde birçok yeni akıllı telefon tanıtacak olan şirket, ilk önemli modelini 31 Ocak’ta tanıtmayı planlıyordu. Ancak gelen son haberlere göre bu etkinliğin tarihi birkaç gün ötelenerek 3 Şubat’a ertelenmiş olabilir. Öte yandan Vivo X90 serisine ilişkin gelen tek bilgi bu da değil.

Uzaktan çalışma sistemi tarih oluyor! Dell'den çalışma hayatında kriz çıkartacak... Haberi Görüntüle

KUTUSU İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI 

Twitter üzerinden duyumlarını paylaşan bir hesap tarafından servis edilen görsellere baktığımız zaman, Vivo X90 Pro modelinin kutulu halini görüyoruz. Tabi yalnızca kutu kısmının görüntülenmesi nedeniyle, telefonun tasarımına yönelik bu sızıntı üzerinden herhangi bir yorum yapabilmek mümkün değil. Ancak Vivo X90 serisine ait birçok özellik daha önce zaten çok defa servis edilmişti.

Bu bilgilerden yola çıkarak, serinin en güçlü modeli olması beklenen Vivo X90 Pro+’ın gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacağını söyleyebiliriz. Bu işlemci kümesini 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyecek. Vivo X90 Pro Plus, arka yüzeyde 4’lü ön yüzeyde ise tekli kamera kurulumlarına ev sahipliği yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading