Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü bilim insanından kehanet gibi açıklama! Dünyada yaşamın sonlanacağı tarihi duyurdu

Ünlü bilim insanından kehanet gibi açıklama! Dünyada yaşamın sonlanacağı tarihi duyurdu

Ünlü Bilim insanı Daniel Rothman kehanet gibi açıklamalrda bulundu. Dünyanın sonun işaret eden tarihi veren Rothman, ''Dünyadaki 5 kitlesel yok oluştan 4'ü karbonla ilgiliydi. Artışın dikkatle takip edilmesi gerekiyor.'' dedi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:24

Bilim insanı Daniel Rothman dünyanın sonuna ilişkin kehanet gibi açıklamalarda bulundu. Rothman, dünyanın sonunun yanlış yerde arandığını belirtti. Aratırma sonuçlarını açıklayan Rothman dünyanın sonunu işaret eden tarihi de verdi.

TikTok Ceo'sundan ABD'nin yasağına misilleme: 300 bin ABD'li işini kaybedecek... Haberi Görüntüle

OKYANUSLARDAKİ KARBON SEVİYESİ HIZLA ARTTI

Rothman, okyanuslardaki karbon seviyesinin hızla arttığını ve bu seviyenin 2100 yılında 500 gigatona( 1 milyar (109) ton) ulaşacağını belirtti. Bu durumun da kitlesel yok oluşu meydana getirebileceğini anlattı. Ancak Rothman, kitlesel yok oluş için tam olarak hangi rakamın gerektiğini bilmediğini belirtti.

Uzaktan çalışma sistemi tarih oluyor! Dell'den çalışma hayatında kriz çıkartacak... Haberi Görüntüle

'KİTLESEL YOK OLUŞUN 4'Ü KARBONLA İLGİLİYDİ'

Karbon salınımının artmasının daha önce 4 kitlesel yok oluş meydana getirdiğini belirten Rothman, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Şu anda okyanuslardaki karbon miktarı 300 gigaton. 100 veya 200 yıl sonra bu seviye 500 gigatona çıkacak. Bu da kitlesel yok oluşu tetikleyebilir. Ancak insanlar, değişimin uzun yıllar alması nedeniyle kitlesel yok oluşa gittiğimizi fark edemeyebilir. Yine de dünyadaki 5 kitlesel yok oluştan 4'ü karbonla ilgiliydi. Artışın dikkatle takip edilmesi gerekiyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading