Yandex Metrica
SON DAKİKA
Twitter'da istifa dalgası yaşanıyor! Ofislere kilit vuruldu

Twitter'da istifa dalgası yaşanıyor! Ofislere kilit vuruldu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su ünlü milyarder Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'da çok sayıda çalışanın istifa edeceği haberlerinin ardından gelecek haftaya kadar ofisler kapatıldı.

Teknoloji

23.01.2024, 20:04

Sosyal medya şirketi Twitter’in yeni sahibi Elon Musk, ilk olarak birçok üst yöneticiyi görevden almış ve mavi tik özelliğinin paralı olacağını duyurmuştu. Elon Musk'ın yaklaşık bir hafta içinde Twitter çalışanlarının yarısıyla yollar ayrıldı.

Ay yolcusu kalmasın! Amerika Ay'a ilk insan ve mal taşıyacağı... Haberi Görüntüle

İSTİFA DALGASI

Twitter, çalışanlarına şirketin tüm ofis binalarının hemen uygulamaya konulmak üzere geçici olarak kapatılacağı ifade edildi. Duyurunun Elon Musk'ın şirket çalışanlarına ”uzun saatler çok yoğun” çalışma veya ayrılma çağrısı yapmasının ardından çok sayıda kişinin istifa ettiğine dair haberlerin arkasından gelmesi dikkat çekti.

Twitter'da işten ayrılma dalgası

Ay yolcusu kalmasın! Amerika Ay'a ilk insan ve mal taşıyacağı... Haberi Görüntüle

''ŞİRKET POLİTAKLARINA UYMAYA DEVAM EDİN''

Çalışanlara gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı; "Lütfen şirketin gizli bilgilerini sosyal medyada, basınla veya başka bir yerde tartışmaktan kaçınarak şirket politikasına uymaya devam edin.''

Hatırlanacağı gibi Elon Musk, bu hafta Twitter çalışanlarına ”uzun saatler çok yoğun” çalışma veya ayrılma çağrısı yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading