Yandex Metrica
SON DAKİKA
Twitter da blockchain teknolojisine dalıyor! NFT için personel alımı gerçekleştirdi

Twitter da blockchain teknolojisine dalıyor! NFT için personel alımı gerçekleştirdi

Bir süredir NFT ve blockchain teknolojileri konusunda gündeme gelen Twitter, ilk işe alımını gerçekleştirdi. Bu işe alım ile birlikte Twitter blockchain teknolojisindeki çalışmalarına hız verecek.

Teknoloji

23.01.2024, 18:17

Dün blockchain alanında iş ilanı oluşturan Twitter, kripto para ve NFT konusunda oldukça kararlı. Blockchain teknolojisi geliştirme konusunda uzun bir geçmişe sahip yazılım mühendisi olan Tess Rinearson, Twitter’da ekip lideri olacağını doğruladı.

İlk olarak kripto para desteği olan Tips özelliği ile karşımıza çıkan şirket, NFT pazarına gireceğini de duyurdu. Eylül ayında yapılan açıklama ile kullanıcılar, Twitter üzerinden NFT sergileyebilecek.

Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza yağdı! Threads ve İnstagram uygulaması hakkında... Haberi Görüntüle

BLOK ZİNCİR VE NFT ÇALIŞMALARI HAKKINDA RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Tess Rinearson, “Kripto para, blockchain ve diğer merkezi olmayan teknolojilere odaklanan yeni bir ekibi yönetmek için Twitter’a katıldığımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum. İlk olarak, sanal ürünleri ve para birimlerini yönetmek, çalışmalarını ve topluluklarını desteklemek için merkezi olmayan uygulamaları kullanma konusunda içerik oluşturucular arasında artan ilgiyi nasıl destekleyebileceğimizi keşfedeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading