Yandex Metrica

Türkiye'nin yeni dijital platformu 'Başlat' nedir, ne zaman başlayacak? Başlat dijital formu ne kadar olacak, hangi dizi ve filmler yararlanacak?

Türkiye'nin yeni dijital platformu 'Başlat' nedir, ne zaman başlayacak? Başlat dijital formu ne kadar olacak, hangi dizi ve filmler yararlanacak?

Türkiye'nin yerli dijital platformları arasına bir yenisi daha katılıyor. Bugün gelen son dakika bilgilerine göre Başlat platformu izleyenleri ile buluşmak için gün sayıyor. Peki, Türkiye'nin yeni dijital platformu 'Başlat' nedir, ne zaman başlayacak? Başlat dijital formu ne kadar olacak, hangi dizi ve filmler yararlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Teknoloji

20.02.2024, 22:40

Netflix, BluTV, Disney Plus gibi ülkemizde hizmet vermeye devam eden platformlara rakip olması beklenen "Başlat" platformu izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Konu hakkında merak edilen, "Türkiye'nin yeni dijital platformu 'Başlat' nedir, ne zaman başlayacak? Başlat dijital formu ne kadar olacak, hangi dizi ve filmler yararlanacak?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

BAŞLAT NEDİR?

Başlat’ın Key Play Medya’ya ait olduğu ve medya sahibinin ise Yiğit Doğan Çelik isimli bir iş insanı olduğu öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Platform için 65 milyon dolarlık bir bütçe kenara ayrılmış. RTÜK onayının alındığı öğrenilen platformun Egirişim'in Kurucusu Hilmi Öğüt oldu.  Platformun sahibi olduğu söylenen Yiğit Doğan Çelik veya Key Play Medya’dan platform hakkında henüz net bir açıklama gelmedi. 

Başlat platformu hakkında bilgiler geldikçe haberimizin içeriğini güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading