Yandex Metrica

Türkiye'nin sosyal ağ haritası açıklandı! En çok kullanılan uygulama dikkat çekti

Türkiye'nin sosyal ağ haritası açıklandı! En çok kullanılan uygulama dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan Sosyal Ağ Haritasına göre, Türkiye'nin büyük bir kısmı günün her alanında sosyal medyada çevrimiçi gözüküyor.

Teknoloji

23.01.2024, 18:33

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan Sosyal Ağ Haritası, sosyal ağ kullanım alışkanlıkları hakkında istatistikleri ve raporları açıkladı. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

İNTERNETE ERİŞİM ORANI YÜZDE 85

2021'inin Ocak ayından başlayan araştırmanın ortaya çıkan ilk verilerine göre, Türkiye'de internete erişim oranı yüzde 85,7 olarak tespit edildi. 

Sosyal ağları kullanım oranı ise yüzde 80 civarlarında seyrediyor. 

Hazırlanan raporda yer verilen ankete göre katılımcıların yüzde 84'ü 'Sosyal ağ kullanıyor musunuz?' sorusuna evet yanıtı verirken yüzde 16'sı hayır cevabını verdi. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

EN ÇOK KULLANILAN SOSYAL AĞ BELLİ OLDU

En çok kullanılan sosyal ağ ise yüzde 71 ile Whatsapp olurken, yüzde 70,5 ile Instagram ve yüzde 62,7 ile YouTube oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading