Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye'de iPhone 14 çılgınlığı başladı! Vatandaşlar Bağdat Caddesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu

Türkiye'de iPhone 14 çılgınlığı başladı! Vatandaşlar Bağdat Caddesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu

Yeni modelleri geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone'un 14, iPhone 14 Pro modelleri bugün Türkiye'de satışa sunuldu. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören telefonlar uzun kuyruğa sebep oldu.

Teknoloji

23.01.2024, 19:51

Apple yeni model telefonunu dünya genelinde satışa sundu. Türkiye'de bugün satışa çıkan yeni model telefonu almak isteyen vatandaşlar Bağdat Caddesi'ndeki Apple mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 

ChatGPT'ye rakip geliyor! Elon Musk ''Grok''isimli yapay zekayı hayata geçiriyor! Haberi Görüntüle

FİYATLAR 31 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Apple'ın yeni modeli olan 14 serisi 31 bin TL ile 57 bin TL arasındaki fiyatlarda satılırken, vatandaşlar bu telefonları almak için uzun kuyruklar oluşturdu. 

iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro  satışın ilk gününde Apple Store’larda uzun kuyrukların oluşması dikkat çekti. Yeni model telefon almak isteyen vatandaşlar günler öncesinden rezervasyon yaptı.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

GÜNLER ÖNCE TÜKENDİ 

Iphone 14 serisini almak için sabahın erken saatlerinde gelen  Muammer Aydın, "Yeni modelleri sürekli takip ediyorum. Sabah saat 09.45 gibi geldim. Yaklaşık 3 saatin sonunda telefonu alabildim. Dün akşam lansman sonrasında bir tane aldım ikinciye müsaade etmediler. Bugün ise buraya gelerek eşim için ikinci telefonu aldım." şeklinde konuştu.

Ay yolcusu kalmasın! Amerika Ay'a ilk insan ve mal taşıyacağı... Haberi Görüntüle

1 TB'LİK MODELİ 57 BİN TL 

Sabah saatlerinde geldiğini ifade eden bir başka vatandaş ise, "Yaklaşık 45 dakika bekledim. Çalışan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Her sene ilk çıktığı zaman alıyorum. 1 terabaytlık modelini 57 bin TL’ye aldım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading