Yandex Metrica

Togg için sıraya girdiler! İkinci defa CES'te

Togg için sıraya girdiler! İkinci defa CES'te

Yerli otomobil Togg da ikinci defa CES'te yer aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'nin otomobili projesi herkesi heyecanlandıran bir proje. Şubat ayı itibarıyla ön siparişlerle ilgili süreçler başlamış olacak." dedi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:17

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı Las Vegas'ta devam ediyor. Türkiye'nin otomobili Togg da ikinci defa CES'te yer aldı. Fuarda TRT Haber'in sorularını yanıtlayan Bakan Mustafa Varank, "Togg'un fuarın en güzel stantlarından birini kurması Türk vatandaşı olarak gurur verici." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Togg'un fuarın en güzel stantlarından birini kurması Türk vatandaşı olarak gurur verici. Dünyanin vitrinine Türk şirketlerin çıkıyor olması da gurur verici. Elde edeceğimiz başarılar şirketlerimizi farklı yönlere götürecek. İçeriye girdiğimizde arkadaşlarımızın güzel bir iş yaptığını görebiliyorsunuz.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

'HEYECANLANDIRAN BİR PROJE'

Otomobil firmaları otomobil fuarlarına giderlerdi. Geçen sene bu fuara 2400 firma katıldı. Geçen sene arkadaşlarımız buraya geldiğinde aslında dünyaya da bir örnek ortaya koydular. Arkadaşlarımızın ve fuarı organize edenlerin düşüncesi şu, geçen seneden çok daha fazla otomotiv şirketi burada. Bu da yaptığımız işte öncü olduğumuzun göstergesi. Türkiye'nin otomobili projesi herkesi heyecanlandıran bir proje. Şubat ayı itibarıyla ön siparişlerle ilgili süreçler başlamış olacak. Mart sonu itibarıyla da otomobiller satılmış ve Türkiye'nin caddelerinde görülmüş olacak.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

'KUYRUĞUN UCU GÖRÜNMÜYOR'

Togg'a çok büyük bir ilgi var. Kuyruğun ucu görünmüyor. Arkadaşlarımızın dünyaya bir vizyon ortaya koyduğunu görüyoruz. Nasıl savunma sanayisinde dünya Türkiye'yi konuşuyorsa, teknoloji alanında da konuşacak"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading