Yandex Metrica
SON DAKİKA
TOGG'dan gövde gösterisi! Zorlu Center'da halkın beğenisine sunuldu

TOGG'dan gövde gösterisi! Zorlu Center'da halkın beğenisine sunuldu

Yerli ve milli TOGG otomobilin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. TOGG'un sedan modelinin Zorlu Center'da sergilenmeye başlandığı bildirildi.

Teknoloji

23.01.2024, 19:34

Yerli ve milli otomobil TOGG'un sedan modeli Zorlu Center'da halkın seyrine sunuldu. Zorlu Center'da segilenmeye başlanan TOGG'un sedan modeli halk tarafından beğeniyle karşılandı. 

Bir süre önce sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Yüz yüze mi görüşsek' ifadeleriyle bugüne işaret edilirken, TOGG bugün İstanbul'da görücüye çıktı. 

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

ZORLU CENTER'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknoloji dünyasının buluşma noktası Tüketici Elektroniği Fuarı CES2022’de global sahneye çıkan ve gelecekte kullanacağımız #Togg teknolojilerini sergilediğimiz Konsept Akıllı Cihazımız bugünden itibaren Zorlu Center’da sizlerle yüz yüze görüşmeyi bekliyor." ifadelerine yer verildi. 

WhatsApp'a yeni özellik geldi! WhatsApp sohbet kilitleme ve gizli kod... Haberi Görüntüle

2023 YILINDA YOLLARDA OLACAK 

TOGG'da Avrupa normlarında teknik yeterlilik teslerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda C segmentindeki elektrikli SUV modeli pazara çıkacak. 

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

2030'A KADAR 5 MODEL ÜRETİM BANDINDAN İNDİRİLECEK 

Daha sonra C segmentindeki sedan ve hatchback modelleri üretim bandına girecek. Ardından B-SUV ve C-MPV'nin de aileye katılması ile aynı DNA'yı taşıyan 5 modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak. 

TOGG, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading