Yandex Metrica
SON DAKİKA
TikTok ücretli mi oluyor? TikTok abonelik ücreti ne kadar, kaç TL?

TikTok ücretli mi oluyor? TikTok abonelik ücreti ne kadar, kaç TL?

Ücretli abonelik sayesinde TikTok kullanıcıları, sevdikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecek. Yeni gelen bu bilgiden sonra sosyal medya kullanıcıları, "TikTok ücretli mi oluyor? TikTok abonelik ücreti ne kadar, kaç TL?" sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte detaylar...

Teknoloji

26.03.2024, 05:46

TikTok getirdiği yeni özellik ile ücretli abonelik planlamasını yürürlüğe koyuyor. Tiktok ücretli mi gibi aramalar yaparak bu sorunun cevabını bulmak isteyen sosyal medya kullanıcıları için, "TikTok ücretli mi oluyor? TikTok abonelik ücreti ne kadar, kaç TL?" gibi soruların yanıtlarını haberimizin devamında sizler için derledik.

Whatsapp kullanıcılarına müjde! Mesajlaşma uygulamasına gelen yeni özellik yok artık... Haberi Görüntüle

TİKTOK ÜCRETLİ Mİ OLUYOR?

TikTok’a gelecek yeni özellikle birlikte TikTok kullanıcıları, desteklemek istedikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler. 26 Mayıs’tan itibaren kullanıma sunulacak olan özellikten şu anda yalnızca TikTok davetiyle kabul edilen içerik üreticileri faydalanabiliyor.  Aylık abonelikle birlikte YouTube ve Twitch gibi platformlarda olduğu gibi kullanıcılar, abonelere özel sohbet, emote’lar ve rozetler gibi pek çok özelliğe sahip olacak.

Fakat tüm bu özelliklerin yanı sıra diğer platformlardan farklı olarak kullanıcılar, canlı yayın sırasında içerik üreticilerinin kameralarını da kontrol edebilecekler.

Tesla kullanıcılarının dikkatine! Elon Musk müşterilerine tam otomon sürüş hediye... Haberi Görüntüle

TİKTOK ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Sosyal medya platformu olan TikTok, ücretleri hakkında bir açıklama yapmadı. Gelen yeni bilgilere göre haberimizin içeriğini güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading