Yandex Metrica

Starbucks'tan NFT piyasasını sarsacak dev hamle! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Starbucks'tan NFT piyasasını sarsacak dev hamle! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks, NFT dünyasına adım atacağını açıkladı. Yeni bir topluluk oluşturmayı hedefleyen dev şirket, bu koleksiyonlarla birlikte kahve tiryakilerini bir araya getirecek.

Teknoloji

23.01.2024, 19:13

NFT rüzgarı 2022 yılında da olağanca hızıyla esmeye devam ederken dev şirketler birer birer blokzincir, metaverse, web 3.0 ve NFT gibi yeni trendlere yatırım yapıyor.

Starbucks CEO’su Howard Schultz ve Başkan Yardımcısı Brady Brewer, yatırımcılarla buluştukları son toplantıda şirketin “Web3 alanında geliştiğini gördükleri mülkiyet ve topluluk temelli üyelik modelleri gibi yeni kavramlar” ekleyeceğini açıklayarak NFT’lere sinyal verdi.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

DİJİTAL STARBUCKS KOLEKSİYONU OLUŞTURULACAK

Brewer, toplantıda bu açıklamanın ardından ne demek istediklerini de tam olarak netleştirdi. Brewer, “Starbucks’tan yeni bir dijital koleksiyon satın aldığınızı hayal edin; bu ürün aynı zamanda küresel bir Starbucks topluluğuna erişim geçişiniz olarak da hizmet edecek.” açıklamasını yaptı. Bunun ardından şirket, doğrudan NFT’lerle ilgili bir açıklama paylaştı:

“Sahipliği topluluk üyeliğini başlatan ve özel deneyimlere ve avantajlara erişime izin veren bir dizi markalı NFT koleksiyonu oluşturmayı planlıyoruz. Bu koleksiyon temaları, Starbucks’ın hem eski hem de yeni yaratılmış sanatsal ifadelerinden ve diğer yenilikçi ve benzer düşünceye sahip markalarla birinci sınıf iş birliklerinden doğacak.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading