Yandex Metrica

Spotify Wrapped nedir, nasıl kullanılır? Spotify Wrapped listesi

Spotify Wrapped nedir, nasıl kullanılır? Spotify Wrapped listesi

Her yılın sonunda yayınlanan Spotify Wrapped bu yıl da kullanıcılara sunuldu. Peki Spotify Wrapped nedir, Spotify Wrapped nasıl kullanılır?

Teknoloji

29.01.2024, 05:23

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan Spotify, her yıl kullanıcılarının dinlediği müzik istatistiklerini barındıran Spotify Wrapped listesini yayınladı. Bununla beraber milyonlarca kullanıcı Spotify Wrapped nedir, Spotify Wrapped nasıl kullanılır? sorularını araştırmaya başladı. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

SPOTIFY WRAPPED NEDİR? 

Peki Spotify Wrapped nedir? Spotify Wrapped nasıl kullanılır? 

Spotify Wrapped, milyonlarca kullanıcıya sahip Spotify'ın kullanıcılarına 1 yıllık dinlediği müzik özetini sunan bir etkinlik. Spotify müzik geçmişinin özeti niteliğinde olan bu etkinlikte kullanıcılar en çok dinlediği şarkılara, en çok dinlediği sanatçılara, bir yıl içinde kaç dakika boyunca müzik dinlediğine ve müzik dinleme karakterine kadar kendisi ile ilgili birçok detaya erişebiliyor. 

Kullanıcılar Spotify Wrapped ile en çok dinlediği şarkıları görebilirken bu detayları sosyal medya hesaplarında arkadaşlarıyla da paylaşabiliyor. Renkli bir gösteri ile bu detayları kullanıcılarına sunan Spotify her yıl Spotify Wrapped etkinliği ile kullanıcıların beğenilerini topluyor. 

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

SPOTIFY WRAPPED NASIL KULLANILIR? 

Diğer yandan Spotify Wrapped nasıl kullanılır sorusu da Spotify kullanıcıları tarafından oldukça sık aranıyor. Peki Spotify Wrapped nasıl kullanılır? 

Spotify Wrapped özelliğinin kullanılması kullanıcılar için oldukça basit birkaç adım içeriyor. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

SPOTIFY WRAPPED GÖZÜKMÜYOR HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

Bazı kullanıcılar anasayfada Spotiy Wrapped'ı göremiyor. Bunun için Spotify Wrapped gözükmüyor hatası nasıl çözülür sorusu soruluyor. Peki Spotify Wrapped gözükmüyor hatası nasıl çözülür? 

Anasayfada çalma listesinin altında Spotify Wrapped özelliğine tek tıkla ulaşılabilirken burada görülmemesi halinde arama butonuna 2022 yazılması halinde yine Spotify Wrapped özelliğine ulaşılabiliyor. 

Spotify'ın masaüstü sürümünde ise Gözat butonuna bastıktan sonra 2022 özeti ekranına ulaşmak mümkün. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading